Comentariile membrilor:

 =  .
ioana barac grigore
[29.Jul.06 12:37]
de unde naiba stii tu toate astea... ?

 =  oglindă
Ela Victoria Luca
[29.Jul.06 12:39]
aici, alt stil. aici, nu știu cât ai citit din paginile mele de jurnal, dar aici mă regăsesc, mă oglindesc, e cumva în stilul mozaicului meu despre "darius". mi-a fost greu să las semn. aici e alt dan mihuț, de fapt, nu, e același, care se lasă trăind-scriind acum pe linia afectelor sublimate fin, gânduri poetice răsucind fire de real, fire din sine. îmi place deosebit joaca asta a spiritului. cel mai reușit îmi pare pasajul al doilea. cred că ghearele zâmbetului nu îmi sună armonios aici. și mai cvred că de-odată este corect deodată.
mă bucur că se împletesc paginile, fără a se ști, fără a avea punți în real. când vei citi paginile despre darius, vei înțelege de ce spun acestea toate.

ela

 =  R:
dan mihuț
[29.Jul.06 13:10]
ioana,
poate mi-ai spus tu și ai uitat între timp. dar pe ăștia cu pensule i-am invidiat totdeauna. de la ei am prins multe din cele făr' de care n-ai cum a scrie. mulțam de trecere.

ela,
știu paginile tale de jurnal, îl cunosc pe darius. așezarea versurilor e cam aceeași. poate și filigranul. mă tot învârtesc și eu prin coconul ăsta poetic. improvizând. bucuros că ai tracut peste greu și-ai lăsat semn.

 =  Seri de sihastru
Constantin Codreanu
[29.Jul.06 14:59]
Dupa

serile vor veni fara graba cu vopseaua prelinsa inspre ne-murire si ea va pleca de pe umerii tai pleostiti plini de timbre doar, plictisita de dezmatul lipsa al pensulelor cu ghearele zambetului tocite... Pana atunci insa, picteaza, bucura-te de dintele si osul muzei:)!

 =  constantine,
dan mihuț
[30.Jul.06 10:10]
tocmai prepar o ciorbă dă oase dă muză. dacă ai dinții buni, poftim la masă. altfel...

 =  femeia din spatele oglinzii pe ochi de barbat
Erika Eugenia Keller
[30.Jul.06 10:19]
ca si cum din pielea ei emana doar fluvii de mireasma a vopselei-n fiinta.Miresmele feminitatii ametesc firea ca o boare a unei realitati in care cuvintele se aseaza in "scrisoarea fricii cu rânduri descriptive ", simturile tind sa erupa ca firele de iarba dupa o ploaie lina.
'dezlipești atingerile cu o gheară a zâmbetului '

 =  desișul muzicalelor cărni ale amăgirilor&alte cleiuri
corina dragomir
[30.Jul.06 16:13]
nu-mi place dicteul asta sau ce-o fi vrand sa fie. nu spune nimic.

 =  capatul dinspre munte
noemi kronstadt
[31.Jul.06 18:53]
eu tocmai m-am rostogolit din varful muntelui si sunt in faza in care nu pricep nimic si nu vad nimic decat linii drepte si unghiuri dureroase...probabil ca gandesc, daca gandesc, in fracturi si prapastii...
probabil ca intr-o zi te voi trimite sa pictezi la munte, sa vezi cat doare fiecare picatura de vopsea care nu este idee pura
imi place ultima imagine

nu sunt foarte sigura la care capat anume al instinctelor te gandesti:la cel dinspre moarte sau la cel dinspre noematique?

 =  ...
dan mihuț
[31.Jul.06 18:51]
erika,
mulțumesc pentru treceri.

corina,
nu-mi place nici mie, dar nu e dicteu. credeam că poți face diferența. glumeam. să mă apuc de croșetat?!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !