Comentariile membrilor:

 =  Sacru și profan
mariana fulger
[26.Jun.06 16:42]
You raise me up so I can stand on mountain. Ești plin de istorioare. Astăzi am stat o vreme în liniște totală - vorba vine, pentru că auzeam cum îmi alunecau straturile de aer pe lângă ureche. E stranie această senzație amestecată cu toate aromele prezente sau trecute care-ți invadează spațiul. În acest cadru mă gândeam de unde o fi adunat omul atâta învățătură și o fi scris-o sub formă de cuvânt sfânt, deși putea fi scrisă normal. Apoi, m-am gândit că omul a gândit și a scris încă de când s-a inventat scrisul, deci, nimic anormal. Iar faptul că învățăturile au un aer aproape sfânt e de asemenea firesc, pentru că marea majoritate a oamenilor nu prea era cu mintea la trăirile sufletești. Nici acum. Între puritatea sufletească și Dumnezeu a văzut omul credincios întotdeauna o legătură care ar putea să dureze și să-l ajute să treacă peste toate genunile. O seară fericită.

 =  Doar cateva cuvinte
Pandele Maricica
[26.Jun.06 20:39]
Si eu caut pe cineva care sa aiba nevoie de ajutor. Totusi, partea cu telefonul mobil, femeia nu s-a gandit ca telefonul poate fi al vecinului, iar saracul cauta de munca, ceea ce mi se pare laudabil. Stiti ce scrie in Biblie: ca in loc sa-i dai omului un peste, mai bine il inveti sa pescuiasca.
Parerea mea, doar copii, persoanele cu handicap sau grav bolnave si batranii ar trebui sa cerseasca si nu bani. Pentru ca, pana la urma, e mai important sa ti se dea ceva de mancare sau o haina sa o porti. Ceilalti, oricat de traumatizati ar fi, ar trebui sa incerce sa gaseasca o alta solutie. Am observat din experienta ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, se implineste.

O seara buna!
Mari

 =  eu mă g.
Valeriu Dandeș Ganea
[26.Jun.06 20:55]
Florian
nu este rea deloc observația!
Pusă bine în text
eu mă gândeam să-mi pun pe mine ceva "armani" să-mi scot "ferrari-ul" să-l parchez în fața bisericii de-a curmezișul și să întind mâna cerând de mămăligă pentru că nu am cu ce mânca icrele negre!
Să-mi las numărul de la videomobil pe stâlp: caut post de senator sau deputat, sunt calificat, n-am mai muncit în viața mea!

cu stimă și admirație(fără vin că-i cald de mori!)
sau dacă vrei! VDG

 =  Asa sa fie
Jianu Liviu-Florian
[27.Jun.06 06:51]
Mariana, Mari, Valeriu:
Cum sa va multumesc pentru bunatatea voastra, si atentia pe care mi-a acordati cu atata darnicie? Cum sa va multumesc pentru vizita, lectura, sugestii, si ganduri? Fie sa va calauzeasca prin viata cei ma buni ingeri; fie sa va bucure cu taine insusi Cel mai presus de Fiinta; fie sa va bucurati o vesnicie de Lumina cea fara de asemuire; fie sa o impartiti fara parcimonie, la cei de o seama, sau mai presus, de bunatatea voastra!

 =  Iov
Jianu Liviu-Florian
[30.Jun.06 08:05]
"Usa mea la tot cel ce venea se deschidea". (Iov)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !