Comentariile membrilor:

 =  bravos domnule
Cosmin Dragomir
[13.Jun.06 08:48]
felicitari si la mai bune

+ Felicitări
Ela Victoria Luca
[13.Jun.06 09:04]
Știind cumva că proza este prima dragoste a autorului, așa cum a spus și în cadrul cenaclului agoniei la Deko, am pre-simțit sau chiar mi-am dorit că prima sa carte să fie din prima sa iubire literară.
Realizarea grafică a copertei, cu irizările de gri țâșnind din ochiul înroșit din care o scară - surrealitic view ar spune cred graficienii - spre cer, mă face să îmi aleg un fir al cărții. dar nu vreau să anticipez nimic. Singura certitudine pe care o am, este că e un roman bun. Și afirm asta bazându-mă pe calitatea scrierilor lui Gelu Diaconu, atât cât am citit aici sau în alte spații virtuale proză și poezie sub semnătura sa.
La bună lansare, noi te așteptăm!

Mulțumiri Cosmin fiindcă ai deschis ochiul publicului spre "Fabian"!

Ela

 =  felicitari
Bogdan Gagu
[13.Jun.06 09:14]
felicitari inca o data pentru volum si la mai mare...
de-abia astept sa il citesc!
si daca vrei sa stii ca la lansare membri InDArt iti pot face lectura!

sa auzim de bine

cu drag
always inoni

 =  Cu bucurie
Florin Hălălău
[13.Jun.06 09:52]
Felicitări, Gelu!

 =  fabian
Adina Batîr
[13.Jun.06 10:07]
Felicitari si de la mine! Cosmin, foarte ingrijit articol. Gelu, chiar e prilej de bucurie (imi place enorm coperta, titlul si abia astept sa citesc pe hartie romanul).

 =  felicitari Gelu Diaconu si Cosmin Dragomir !
Dan Carlea
[13.Jun.06 10:23]
FELICITARI GELU DIACONU ,PENTRU DEBUT SI FELICITARI COSMIN DRAGOMIR PENTRU PREZENTARE !
Debutul unuia din comunitatea noastra e o bucurie fara margini !
Gluma pt. scriitorul GELU DIACONU : domne,acum ,ca ai debutat,cred ca nu te mai intereseaza parerea unui diletant,fara pic de talent si simt poetic-mahalagiu al sunetelor inchegate pe cadavrele albe ale copacilor, inger cu aripile smulse de el insusi,prin lumea lumeasca,prin lumea de pamant...da,eu sunt,viatasiatat

 =  felicitări!
Alina Manole
[13.Jun.06 14:09]
Mă bucur să aflu despre volumul lui Gelu Diaconu. Felicitări și mult succes la lansare!

 =  .
Alina Livia Lazăr
[13.Jun.06 14:17]


Delicatule,

Vreau să îl cunosc și eu pe Fabian. Sunt convinsă că va fi o întâlnire deosebită.

Felicitări, Gelu Diaconu!

li

 =  Mulțumiri tuturor.
Gelu Diaconu
[13.Jun.06 14:19]
Mulțumesc tuturor celor care au trecut pe aici, pentru cuvintele frumoase, las deocamdată doar acest mesaj succint deoarece conexiunea este foarte greoaie și am mai pierdut un rând de răspunsuri. Promit că voi reveni. Gelu.

 =  baftă gelu
florin bratu
[13.Jun.06 14:42]
să fie de bine și la altul mai bun ca acesta.:)

+ de suflet
dorin cozan
[13.Jun.06 14:50]
felicitari!
astept si volumul de poezie


comentariu pe text: dorincozan

 =  Felicitări
Mariana Tanase
[13.Jun.06 17:22]
Gelu Diaconu pentru volum si lui Cosmin Dragomir pentru frumoasele cuvinte!
Cu mult drag!

 =  Felicitari!
Nuta Craciun
[13.Jun.06 17:45]
O coperta de bun gust si o prezentare pe masura.
Felicitari, mult succes mai departe!
Anana

 =  Speachless.
Gelu Diaconu
[13.Jun.06 18:19]
Tehnica din păcate mi-a făcut astăzi mai multe probleme ca oricând. Îmi cer scuze că nu vă pot răspunde așa cum s-ar cuveni. Este o bucurie să vă știu aproape într-o astfel de împrejurare. I'm speachless. Dacă privesc în urmă realizez că trăiesc o a doua tinerețe literară, ca să spun așa. Sunt multe lucruri pe care le-am lăsat neterminate cu mult timp în urmă. Acum le regăsesc și încerc să le dau un sens alături de voi. Vă mulțumesc pentru asta. Gelu.

 =  Încă de cînd era manuscris...
Elia Ghinescu
[13.Jun.06 18:25]
Prima mea întîlnire cu "Fabian" a fost deosebită. Am citit începuturile romanului chiar aici, pe site, pe pagina lui Gelu. Trecea neobservat. Tăcut. Un Fabian timid, fără cititori, fără să știe cum să atragă atenția, fără gălăgie, fără mare pompă.
Mi-au plăcut fragmentele. Am cerut autorului să citesc tot. Să-l înțeleg pe Fabian ... întreg.

Am citit acum mai bine de o jumătate de an manuscrisul. Îngrijit, scris cu litere egale, frumoase, de o mașină de scris (nu computer). Mi-a plăcut. Parcurgîndu-l am uitat că e scris de un coleg de site, am uitat că autorul nu a mai debutat pe hîrtie cu nimic... atît de tare mi-a plăcut. Pentru că atît de bine scrie Gelu!

La înapoiere am zîmbit către Gelu și l-am rugat să nu-l mai ascundă pe "Fabian", să-l scoată la suprafată, să-l lase să vadă lumina tiparului.

Felicitări, Gelu! Mă bucur enorm că acum Fabian poate fi citit și înțeles de cît mai multi.

Sunt convinsă că și a doua întîlnire cu "Fabian" va fi la fel de plăcută.

Mulțumesc, Gelu! =  bravo Gelu
Valeriu Dandeș Ganea
[13.Jun.06 18:27]
Gelu Diaconu
felicitări, știu că se va vorbi despre acest autor, scrie cu forță și idei bine conturate în poezie, probabil urmează un volum de poezii acum, nu?!
Din tot sufletul îți urez succes.
Bravo
cu stimă Valeriu

+ inca una
Ioana Petcu
[13.Jun.06 18:36]
in primul rind felicitari autorului si chiar as vrea sa stiu pe unde se face vreo lansare de carte. steluta o acord pentru stilul "dilematic" in care este facut anuntul-articol-critica de intimpinare. stilul 'dragomir' nu se dezminte, spune lucrurilor pe nume, se vede ca are experienta revistei / ziarului. parodiem, cosmine, reformulam, anume (vezi ca si noi ne apropiem de 50 "acusi" :)

astept sa vad cartea in librarii - oricum cred ca ia-r prinde bine un bookfest ca tot e... cald

 =  Felicitări!
Liviu Nanu
[13.Jun.06 18:43]
Felicitări, Gelu! O fac și aici chiar dacă am făcut-o și personal, duminică la Deko. Sper să o vedem și pe raftul librăriei.

 =  Elia.
Gelu Diaconu
[13.Jun.06 18:55]
Elia:)
Eu îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase și pentru acel impuls pe care mi l-ai dat la lansarea lui Radu, eu nu am crezut că este posibil, dar iată că am ajuns aici, cartea este gata, am senzația că nu mi se întâmplă mie. Sper să ne revedem curând. Gelu

 =  Mulțumiri.
Gelu Diaconu
[13.Jun.06 19:00]
Valeriu:)
Mulțumesc mult pentru felicitări, despre poezie ce să spun, este un subiect mai sensibil aici, am fost într-o perioadă de experimente, poate la anul, când s-or închega anumite elemente.

Ioana:) Lansarea o voi anunța din timp, deocamdată mai sunt de pus la punct ceva detalii. Din păcate bookfestul este departe de mine. Mulțumesc pentru aprecieri.

 =  iunie 2006
Dana Stefan
[13.Jun.06 19:04]
o prezentare grafica ce retine privirea, discretia griurilor suind spre o scara tonala care ii e privelistea si un eveniment care ne bucura pe toti. felicitari! Gelu, Cosmin, cu multumiri.

Linea

 =  Liviu.
Gelu Diaconu
[13.Jun.06 19:07]
Liviu:)
Sunt lucruri în această lume pe care nu le-ar face oricine. Tu nu ai ezitat să mă recomanzi unor oameni deosebiți, deși nu aveai decât garanția unei prezențe timide și a unui autor anonim. Îți sunt recunoscător pentru asta și îți mulțumesc încă o dată. Sigur că volumul va fi pe raftul librăriei. Gelu.

 =  Gelu
Eugenia Reiter
[13.Jun.06 19:29]
felicitari si din parte-mi, Gelu, si la mai multe:)
si da, imi amintesc cand ai inmanat manuscrisul Eliei. eram in trenul de Iasi si ai rugat-o pe Elia sa-l citeasca:) il aveai cu tine...
ce vremuri:)

cu admiratie

 =  Linea, Nia.
Gelu Diaconu
[13.Jun.06 19:42]
Linea:)
Mulțumesc pentru cuvinte, pentru prezență și pentru intuiția artistică.

Eugenia:)
Sunt momente deosebite pe care nu le vom uita probabil niciodată. Eu sper că le vom putea retrăi pe viu, ca și atunci, la Iași. Mulțumesc pentru tot.

 =  Felicitari!
Lory Cristea
[13.Jun.06 22:19]
Foarte frumos! Imi place si coperta. La mai multe si sa fie cu bucurie!
Lory

 =  Trei, doi, unu...
Alin Adal
[13.Jun.06 22:30]
Îi doresc lui Fabian un start perfect iar lui Gelu să fie un alergător de cursă lungă.

 =  felicitari
Enache Ionut Laurentiu
[13.Jun.06 23:07]
felicitari Gelu pentru acest eveniment placut, coperta este deosebit de frumoasa, asa cum sunt deja sigur ca este si interiorul .

mult succes in continuare :)

 =  măi măi măi...
Eugenia Panico
[13.Jun.06 23:21]
poate mai trebuia să aștepți... :)

ppp

+ Felicitari!
silvia caloianu
[14.Jun.06 07:21]
Felicitari! Sa te bucuri de prieteni, de admiratori, la lansare (si nu numai)! O poezie buna e nimic daca nu are si prieteni :), desi prietenii buni - oricat de multi! - nu pot face din nimic o poezie buna :D

Altceva: sper sa nu ajungi sa se spuna cate pe undeva ca toata viata ai incercat sa debutezi si nu ai reusit (in cazul in care nu e adevarat acest lucru) precum a spus Gellu Dorian despre mine in Convorbiri Literare, fara sa se documenteze catusi de putin...

 =  Gelu:)
Florina Daniela Bordieanu
[14.Jun.06 08:00]
Felicitari, Gelu, si mult succes la lansarea cartii.
Sper sa reusesc sa am si eu un volum de-al tau in biblioteca:).
cu simpatie,

 =  Mulțumiri.
Gelu Diaconu
[14.Jun.06 08:01]
Lory:)
Mulțumesc fosrte mult, să dea Dumnezeu.

Alin:)
Și eu îmi doresc aceleași lucruri, mulțumesc pentru prezență.

Ionuț:)
Îți mulțumesc mult pentru aprecieri și pentru susținerea constantă.

Eugenia:)
Păi dacă mai așteptam puțin deveneam un fericit pensionar. Poate te-ai referit la poezie, iar în cazul ăsta îți dau dreptate. Aici este vorba de proză. Mulțumesc pentru semn.


 =  Silvia.
Gelu Diaconu
[14.Jun.06 08:10]

Mulțumesc foarte mult pentru prezență, am reținut îndemnul tău, numai că, așa cum i-am spus și Eugeniei Panico mai devreme, Fabian este un volum de proză. Nu cred că voi apărea cu poezie mai devreme de un an, este un lucru nu neapărat programatic, ci care ține în principal de faptul că nu am atins încă un potențial care să justifice apariția unui volum. Sunt încă la nivelul căutărilor. Apropo de ce a spus Gellu Dorian, mă rog, nici în cazul meu nu ar avea dreptate deoarece, deși nici eu nu sunt la prima tentativă, încercările de a apărea în volum datează de aproximativ un an. Am stat departe de fenomenul literar cam 20 de ani, timp în care nu am făcut altceva decât să citesc. OK. Gelu.

 =  Florina.
Gelu Diaconu
[14.Jun.06 08:16]
Adresa mea de ym este deaconugheorghe, poate luăm legătura și stabilim cumva cum să-ți trimit cartea. Mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase. Gelu.

 =  Dragule...
Catalin Gaian -Konig
[14.Jun.06 12:04]
Gelu tata suntem aproape leat, ar trebui sa ma grabesc si eu, desi nu stiu de ce as face-o. Cei care citesc poezie, pe bune, sunt in ultimul rand dintre aceia care intra pe un site po. oricare ar fi el si au rabdare pret de 2 3 minute sa-ti "rasfoiasca" randu(r)elele magice de cuvinte aruncate, postate...Sunt deziluzionat, si pun pariu ca esti la fel, de, uneori, indemanarea cu care unii, nu spun care, poate nici nu te-au citit, dar ti-au salutat lansarea...Vor spune unii ca sunt rautacios "...ha ha ha...asta nu va putea niciodata sa publice o "poezea" intr-un ziar de cartier daramite sa-si lanseze un tom de "poezele"..." dar tagma "poeticeasca si prozeiceasca" imi sunt atat de cunoscute, datorita profesiei, incat ii dau dreptate lui Mihai Sora si lui Constantin Barbu(eminescologul) care intr-un talk-show, in urma cu 2 saptamani ajunsesera la concluzia ca "...intrand in era net-ului, literatura se va prapadi precum papadia in vant ! Scriitorii, poeti si prozatori la un loc, daca nu stiu sa-si "menegerieze" creatiile, cuvintele adicatelea, vor pieri de inima rea cu manuscrisele sub cap, pe nasalie....nimeni nu va mai face gratuit vreo critica "alba" adica pro scriitura, daca nu primeste "craitarii" inainte !...Of of of si mai mai mai. Acum chiar imi sfarsesc dizertatia, spunandu-ti...grija mare batrane...nu au aparut inca ulii. Sper sa ne vedem vreodata si sa stingem un vin cu un peste de ghiol si sa vorbim despre Maria sa "Poezia" ...aceea pe care a luat-o Nichita, cand a plecat, si nu cred ca o sa o mai aduca...inapoi !

 =  Cătălin.
Gelu Diaconu
[14.Jun.06 12:43]
Dacă vor apărea ulii, așa cum probabil corect ai presupus, vor găsi locul bătătorit, am trecut eu prin multe în viața asta. Oricum, deși în general rămân cu picioarele pe pământ, îmi mai permit și eu momente dintr-acestea când, alături de prieteni, mă bucur de parcă aș fi dat un gol în finala cupei mondiale. Ar fi mișto o convorbire lângă o prăjeală de-aia de care ai zis, sau lângă o saramură, stinsă cu un vin alb. Mulțumesc pentru cuvinte. Gelu.

PS - o spun încă o dată, este vorba despre un volum de proză.

 =  bravo!
Anni- Lorei Mainka
[14.Jun.06 12:47]
Sper sa il citesc cu drag....

 =  Felicitari
Odãgescu Bogdan
[14.Jun.06 14:17]
Felicitari lui Gelu. Va rog frumos sa il anuntati ca are un volum publicat, sa schimbe biobibliografia de pe agonia.ro
:D

Poeziile tale imi plac foarte mult, sunt curios daca si proza urmeaza acelasi stil. Te-ai gandit sa il publici si online? Poate asa reusesc sa imi satisfac curiozitatea.

 =  Gelu
Cristina Hasse
[14.Jun.06 15:18]
Felicitari! Abia astept sa-l vedem in raftul poezie-ro ca sa pun si eu mana pe el. :)

 =  Mulțumiri.
Gelu Diaconu
[14.Jun.06 17:24]
Anni:)
Mulțumesc pentru prezență, sper că vei avea ocazia să-l citești, probabil se va găsi pe raftul poezie.ro.

Bogdan:)
Îmi voi reactualiza cât de curând biobibliografia pe site. Mă bucură aprecierile tale în legătură cu poezia, sper că ele se vor menține și după ce vei citi volumul de proză. Nu m-am gândit deocamdată să-l public on line.

Cristina:)
Așa cum am spus un pic mai sus, Fabian va fi pe raftul poezie.ro. Îți mulțumesc pentru prezență.

 =  merite
Maria Tirenescu
[14.Jun.06 18:23]
Cu o prezentare atât de generoasă, cred că romanul merită să fie remarcat. Felicitări și spor la lucru în continuare, atât autorului prezentat, cât și criticului.
Cu prietenie, Maria

 =  PT TOȚI CEI CARE SUNT INTERESAȚI
Cosmin Dragomir
[10.Dec.18 14:27]
duminica viitoare, cu prilejulcenaclului săptămînal al siteului, care se desfășoară în cafe DEKO va avea loc lansarea volumului FABIAN. opul va fi prezentat de către FELIX NICOLAU și subsemnatul. vă invităm cu drag.
alte amănunte în articolul despre cenaclul de săptămîna viitoare.
(PS nu uitați, cartea e la reducere și bonus ședință de autografe)

 =  m-ai facut curioasa
Motoc Lavinia
[20.Jun.06 20:30]
Ce sa zic, norocos si curajos, tu!
Eu abia descopeream cate ceva din scrierile tale in proza si cand colo aparuse si volumul.
Acum sunt de-a dreptul curioasa.

 =  o intrebare
daniel aporof
[27.Nov.06 13:22]
De ce a fost trecut acest articol in pagina de autor??

 =  eu l-am
Cosmin Dragomir
[27.Nov.06 14:23]
trecut. sunt si editor. a fost optiune auctoriala.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !