Comentariile membrilor:

 =  parere
emilian valeriu pal
[11.Jun.06 12:12]
Nu spun mai multe. Las semn ca te citesc.

 =  amintiri
Teodor Geția
[11.Jun.06 12:20]
îmi place cum ai realizat trecerea din prima parte a poeziei în a doua folosindu-te de contraste (veneai de la oraș călare pe un cal alb - cerul s-a lărgit într-o gaură neagră) iar sfîrșitul îl consider la fel de reușit.

 =  dualitate
Alexandra Alb
[11.Jun.06 19:18]
O pagină surprinzătoare prin antonimia cald-rece... deși am citit-o cu zâmbetul pe buze, finalul parcă mi-a tras o palmă trântindu-mă de perete... probabil au înghețat clopotele...

 =  o poezie bună
Petre Moldoveanu
[11.Jun.06 21:39]
Am lipsit ceva timp de pe Agonia.ro și văd că s-au mai făcut câteva schimbări. Pe prima pagină găsesc o poezie care îmi amintește că acasă sunt azi Rusaliile. De la câte simboluri poate avea. Și cum e scrisă. Adică bine. Cred totuși că "o pasăre" poate fi și fără "moartă", se subînțelege din toată poezia că despre acest fapt e vorba.

 =  Felicitări
constantin cornelia
[11.Jun.06 22:30]
Este pe gustul meu. Vreau să recunosc că probabil am ceva sadism în mine căci ;de atunci nu te-a mai văzut nimeni mi-a descătușat un râs de am trezit vecinii. Vreau să îți spun că eram odată cu niște amici, unul dintre ei a fost anunțat că a mirit mama sa și eu am căzut pe jos într-un râs isteric, deci înțeleg foarte bine atmosfera și modul în care ai compus-o.

 =  pact
felix nicolau
[11.Jun.06 22:32]
tehnica nu e prea noua - ai niste "de parca" si alte clisee vechi, dar ai stofa , domle, si mult umor. capul trecand prin dreptul ferestrei ca lemnul impuscat e impresionant. uite, facem asa - iti dau o steluta si data viitoare scoti o capodopera. de acuerdo?

 -  steluta
felix nicolau
[11.Jun.06 22:36]
scuze, n-a intrat steluta. i-auzi, suntem colegi de mirador

+ .
Ela Victoria Luca
[11.Jun.06 22:46]
steluța lui Felix, care nu urcă deloc.

 =  ela, merci
felix nicolau
[12.Jun.06 00:38]
ce ne-am face noi fara spiridusul cel bun al site-ului?

+ Un poem scris cu mână sigură
mircea florin sandru
[12.Jun.06 10:38]
Un poem scris cu mână sigură, în care imaginile merg in crescendo, frisonant si impresionant în acelasi timp. E un univers care imi aminteste de prozele (bune) de tinerete ale lui Marin Preda si, de ce nu, chiar de "Moromeții". Poate că nu ar trebui să fac această paralelă poezie-proză, oricum reușiți să conturați, cu economie de mijloace lirice, o lume a existenței umane elementare. Felicitări!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !