Comentariile membrilor:

 =  sugestie
Andreea Samsher
[01.Jun.09 15:59]
"împotriva mea mă lupt mereu singur" - eu spun că ar fi mai ok dac-ai modifica versul ăsta în "împotriva mea lupt mereu singur"

+ bunut
Leonard Ancuta
[01.Jun.09 15:41]
idea e misto, finalul e fain, e un tecst bun. simt insa ca undeva pierde din tarie fiindca se dilueaza putin pe undeva. de exemplu strofa 3 ar putea lipsi, iar penultima strofa putea fi mai scurta.

in orice caz ma mira ca o poema buna nu e remarcata, mai ales ca are o idee destul de buna, in fapt nu ideea, ci modul cum e tratata imi place. cred ca acest poem merita putin mai mult, decat sa se piarda printre sutele de poezii banale de pe agonia, asa ca il instelez pentru ca reuseste sa ne arate ca razboiul cu noi insine poate fi pierdut!

 =  Anti-eu
razvan rachieriu
[01.Jun.09 17:46]
Te desfizi, ești propriul tău dușman, te lupți cu tine, iar când câștigi te pierzi de fapt.Te folosești de ura aprigă pentru a te elimina, a te extermina, moartea devine viața gândurilor tale.Eurile tale sunt cadavre desfășurate în prezent, ești singur împotriva tuturor ipostazelor existențiale.
O poezie caustică, virulentă anti-eu. =  abia acum începe distracția
Cozmescu Valentin
[01.Jun.09 20:40]
până acum doar ai reușit să ajungi cumva să pricepi promisiunea prezentului. deocamdată doar te-ai "luptat" cu George V și cu mine. însă umanitatea este mult prea plină, până aproape de divin, încât să încapă vreo sentință de capitulare. Cînd lupta cu tine nu-ți va mai aparține, abia atunci poate vei auzi clipa.

PS: desigur, o întrebare retorică: de ce oare "luptă"??!! ai de cucerit vreo esență de pe alte meleaguri??!! bag de seamă că funcționezi foarte bine în ecuația lui "a avea", dar dai semne evidente de alienare ființială.

 =  ragusita
GHERMAN ADRIAN
[01.Jun.09 21:19]
o lupta in care protagonistul este legat la ochi. Incalcita, stridenta pana si uratul-frumos este dezbracat de frumos. Directa, fara gram de sugestivitate. Bruta.
"RUINE! PE CAMPUL SOLITAR" asta e plansul poetic. Asa faci lumea sa se cutremure. Altfel doar cunoscutii rezoneaza. Sau... "imediatul"

 =  o luptă ascunsă
Zainel Emilia
[01.Jun.09 21:38]
poate ca încerci să te lupși cu tine în poezie, dar sigur te lupți cu tine sau încerci să maschezi o luptă cu ceilalți ca tine? Nu e vorba oare de lupta pentru uncitate?

cu stimă, eNz

 =  ......
george vasilievici
[08.Jun.09 02:26]
Emilia, nu, nu, nu e vorba.


 =  ...
Andrei Ruse
[25.Jun.09 22:18]
putin, doar putin inbibat cu ceva patetism, dar asumat 100%.

lupta cu tine, pana la urma despre asta e vorba, nu?

 =  domnului cosmescu valentin
george vasilievici
[08.Aug.09 04:36]
de ce lupta? intreaba-l pe Cristos de gradina aia a lui si pe cine mai cunosti tu dintre astia.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !