Comentariile membrilor:

 =  pare puțin pervers, dar încep să te văd
Cozmescu Valentin
[28.May.09 12:10]
tocmai acum, când nu mai auzi, nu mai vezi și nu mai simți, parcă încep să te văd. să-ți văd splendoarea pe care fiecare om o promite. știi că eu citesc "printre" rânduri, deci n-am să-ți dau vreun coment despre stilistica nepotrivirilor dintre cuvinte (sunt alții mult mai inteligenți și mai "conectați" la cuvinte decât mine).
Pe "Ea", oricine și orice ar fi, o vei urî pînă nu-ți va mai rămâne în privire decât umanitatea simplă, a ei și a ta și oricui. Vei rămâne doar cu dorul de ființă. Și doar cu câteva întrebări, și fără nici un răspuns.
Deocamdată dai impresia că ești plin de goliciunea care ți-a servit-o absența iubirii. Dai impresia că "ai murit". Dai impresia că nu ești nici măcar furnică. Dar tocmai goliciunea asta are în ea promisiunea unei dimineți inocente. A unei dimineți în care vei fi doar un simplu om, pentru care bunătatea este o întâmplare la fel de firească ca și răutatea. Vei fi aproape copil.

 =  o iubire cu pântec...
Teodor Dume
[28.May.09 13:05]
un text plăcut.
și remarc îndeosebi prima parte, chiar plăcută

*o iubire cu pântec
întinde mâinile cu zâmbet de copil
și ochii lucind
către tine*

cu sinceritate,
teodor dume,

 =  .
Petru Teodor
[31.May.09 12:25]
* către C.V. :
- un răspuns mai vechi - "voi fi oare/ vei fi?";
- succesiunea inversă a scrierii (revolta inițial, apoi condensarea), mi-a permis să ascund printre rânduri disprețul; poate și alte rămășițe; și cred că nu suntem nici măcar furnici in imensitatea absenței;

* către T.D. :
- mulțumesc de trecere și semn; partea aceea vorbește de un gest instinctiv al făpturii; o să încerc să mai condensez astfel de gesturi.

cu prietenie și respect,
pt.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !