Comentariile membrilor:

 =  ,,,...,,,
Negru Valentina
[17.May.09 21:00]
Lady Minciuna...nu cred că îmi sună bine titlul, însă e doar o părere.
"Lady e o hologramă multicoloră
și nu iubește oglizile."-place ideea, oglinda ne arată așa cum suntem, nu-i așa?
totuși, vezi că ai typo la "oglizile" acelea.
Da, ce tristă ar fi lumea fără ea!
Cu bine,
NV.

 =  regina
Alexandru Corneliu ENEA
[17.May.09 21:18]
minciuna poate fi regina, printesa, ducesa,contesa etc dar toate sunt ladies.cat despre oglinzi, ma obsedeaza.te rog sa pui doua oglizi fata in fata si priveste!ptr ca se pare a fi o persoana deosebita, iti multumesc ca nu o urasti pe Lady M., chiar daca ne mai creaza si shocuri, cand apare nuda!sarutmana care s-a semnat.

 =  Oh,my LORD!
dorian gray
[18.May.09 10:38]
Ai pus o caramida in plus pe zidul care ne desparte...Eu sunt cu Lordul si detest minciuna..Lumea ar fi mai buna fara ea!Cred ca ingerul tau a demisionat!

 =  .
Petru Teodor
[18.May.09 10:49]
(către d.g.) de ce cărămidă? doar sunt atâția lorzi cu aere de primadonă.

găsesc o antiperspectivă bună, aici.
și cam adevărată, nu?
(printre rânduri, în final)

cu respect,
pt.

 =  Se mai baga cate unul...
dorian gray
[18.May.09 11:39]
Mai Toadere,LORDUL este Dumnezeu si Adevarul in acest context... iar caramida nu era pentru tine dar poti sa te dai cu capul de ea..ca si atunci cand vei descoperi..minciuna!

 =  ying/yang
Alexandru Corneliu ENEA
[18.May.09 11:44]
d.g, nu fii prea wilde! daca nu ai minitit vreodata, fie ca sa te aperi sau sa protejezi pe cineva, fie ca sa scapi de o eventuala pedeapsa, fie ca sa te prefaci din orice motiv(prefacatoria e tot o minciuna), atunci poti sa stai in rand cu sfintii! desigur, si eu detest minciuna obraznica, parsiva, paguboasa, rautacioasa,caustica care ne inconjoara la toate nivelurile societatii,dar si in particular.minciuna are mai multe naturi.exista si in regnul animal(cameleonul,octopodele,vulpea,sarpele,cioara,omida etc)si in cel vegetal(plantele carnivore si orice floare care ademeneste prin miros si culoare ca sa-si satisfaca fertilizarea).adevarul nu exista fara minciuna, ca ying si yang.si, ca sa cobor jos de tot, demagogia politica ce o fi? te asigur ca ingerul meu nu poate demisiona pentru ca nimic, fara voia Domnului!astept replica ta si nu mai fi zazanios! cu prietenie.

 =  cu cărămida in brațe
Petru Teodor
[18.May.09 12:15]
dar poate minciuna e Maya, iar Dumnezeu o folosește să-și ascundă fața, doriane.
sa nu-mi spui că îl cunoști pe Lordul Adevăr (cu L mare, vezi bine), că atunci mă obligi să spun - minciună, minciună, minciună! Și adio sfințenie, vezi bine! Ar trebui sa mai deschizi perspective, doriane!

cu respect,
pt.

 =  petre
Alexandru Corneliu ENEA
[18.May.09 12:19]
p.t. iti multumesc ca ma aperi de "sfantul" d.g.,care isi minte existenta cu un pseudonim, supus total minciunii pe care o detesta! ne stim fara sa ne cunoastem si invers.are totala libertate sa ma judece, ca oricine.dar sunt foarte putini care ma apara, chiar si de mine.iata de ce iti multumesc sincer.
cat despre caramida si zid, destinul se va manifesta lucid.cu prietenie.

 =  Pacat!
dorian gray
[18.May.09 13:07]
Alexandru,evident ca gandim diferit!Ceea ce fac plantele si animalele se cheama altfel si vei gasi in dictionar..dar nu mai vreau sa polemizez pe un concept filozofic atat de important!Adevarul este primordial si unic iar minciuna are mai multe fete.As avea multe sa-ti spun dar ne aude arhitectul acela cu perspectivele si antiperspectivele lui..cuvinte pe care le-a invatat recent!Si eu cred in destin dar am dubii asupra luciditatii tale...Avanseaza groapa!Numai tu te poti apara de tine insuti..Bafta!

 =  P.S.
dorian gray
[18.May.09 13:07]
P.S.pseudonimul nu este o minciuna ci un nume alternativ folosit de multi si ...mari ..scriitori! Credeam ca ai nevoie de un critic...adevarat!

 =  arhitectul și cuvintele noi
Petru Teodor
[18.May.09 14:10]
nu sunt cuvintele mele.
uite, dacă vrei, ți le dărui.
iar prin (anti)perspective mă refeream la ferestre și reversul lor (așa încât poate sunt geamgiu, mai degrabă, și nu arhitect; dar mulțumesc de ocazie).
și-apoi mimetismul e tot un soi de înșelăciune.
un puct aș vrea din adevărul tău, măcar un punct, din care să mă hrănesc și eu.
dar tu îmi vânturi prin față capa, iar ea îmi pare tot o amăgire.
în mine adevărurile tale nu le văd.
iar in tine totul pare un cub (zice-arhitectul).

cu zâmbet
și respect,
pt.

 =  ptr p.t.
Alexandru Corneliu ENEA
[18.May.09 14:40]
stimate p.t., imi cer eu scuze pentru usoara violenta a lui d.g. se pare ca imi vrea binele; binele lui! oricum, pseudonimul oricui il caracterizeaza,este un pseudo! d.g. nu-i artagos, dar si-a asumat rolul de protector al meu(ceea ce ma onoreaza) si, fara sa ma cunoasca, emite sentinte interesante/corecte in majoritatea cazurilor.am invatat sa fiu bun si bland pana la moarte, ca dupa aia, degeaba!imi plac oamenii cu personalitate si umor,care au zambet si respect.parafrazand zic:iubesc minciuna, dar detest mincinosii profesionisti!!! daca va fi sa fie sa-l cunosc pe d.g., voi rade vazandu-l langa groapa mea spirituala si-ti voi povesti in versuri cum este cu gardul si leopardul meu.cu deosebit respect si multumiri.

 =  1
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
ma voi limita in a spune deocamdata un singur lucru: titlul e extraordinar de penibil.

 =  cultura
Alexandru Corneliu ENEA
[19.May.09 08:52]
c.t.-"extraordinar de penibil" este o sintagma care va caracterizeaza, mai ales dupa ce v-am citit creatiile maneliste si cu limbaj suburban.e tragic cand se formeaza o "cultura" doar din cititul titlurilor.

 =  hai să intru random aici, că restul sunt la Atelier & acolo vor muri
Mihai Constantin
[21.May.09 18:53]
ia fii atent aici:


fac opere de caritate. sunt Lordul
Adevă. în fiecare zi
baluri & milioane de invitați
care-mi adulmecă sfincterul puterii

distins jovial cu zâmbet
siliconat. fascinez
partenere
rispite pe ringul de dans. și dansez

cu Lady Adevă valsez
o calc pe picior adesea pe bombeu (la tangou)

.

și sărut mâna ta de câte ori tu__________

ah...

.lumea mea
vs. trista asta

a ta


îți dau voie să ți-l însușești & să-l publici la orice editură no name de rahat, fără acordul meu scris.

deci, ca o simplă concluzie: pune mâna și citește, bagă lectură. scrie mai puțin, ascultă, fii băiat cooperant și cu gura mai mică. și o să poți să te dixtrezi și tu așa, și ai să faci - așa, ca mine - dintr-un rahat, BITCH, în maxim 5 minute.

orvoar acuma, te tzuk ;)

& spor la lectură!

 =  ptr m.c.
Alexandru Corneliu ENEA
[21.May.09 22:43]
stimabile m.c., nu stiu cu ce si cine a hranit muschii creierului dvs de varsati atata duhoare in majoritatea comentariilor, dar este inca o dovada de slabiciune de caracter, infatuare grosolana,orgoliu cu exprimari suburbane specifice unui mediu anume din care, evident, faceti parte,dovada a igrasiei puturoase a unui spirit rautacios, mitoman si introvertit din neputinte.incerc sa cobor la subsolul uman in care vietuiti sulfurat si pestilential, ca o experienta inca neavuta.daca ati fi citit macar o zecime din cat am citit eu poate ca ati fi evoluat altfel.dar ma feresc sa dau perle oricui, chiar daca imi doresc sa stiu cum ati putea fi si altfel.eu nu scriu cu sticla de alcool langa mine si nu-mi doresc monument din exprimari scarbavnice si insulte; nu-mi arog sentinte, dar imi rezerv dreptul sa comentez, conform rolului acestui site,chiar daca mai si sochez prin sinceritate si argumente.inca mai aveti sanse sa va reveniti si sa corespundeti normelor decente prevazute de acest site.succes.

 =  intuitie
Alexandru Corneliu ENEA
[21.May.09 23:05]
tot ptr m.c.
intuiria mea a functionat si de asta data: am intrat la ancuta,care-si anunta o lansare interesanta si invita pe 29 mai;, acolo ai intrebat doar daca se da ceva de baut !!! q.e.d. recomand aghiazma pentru binele celor ce ,de nevoie, coabiteaza cu biografia m.c. care spune tot.ave!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !