Comentariile membrilor:

 =  ariadna
Eugenia Reiter
[26.Apr.09 22:02]
începând de astăzi textele tale nu vor mai avea nevoie de aprobare editorială.
chiar meriți

mi-a plăcut textul de mai sus, poate o să revin cu un comentariu amănunțit.


 =  semn...
Petruț Pârvescu
[26.Apr.09 23:55]
Adriadna,
am citit cu placere. un pohem-cadru, etape bine definite ale unui ansamblu curajos.

cu prietenie,

 =  orientalism
Marius Surleac
[27.Apr.09 20:36]
Într-adevăr: un poem cu un contur plăcut, ușor ascuțit care dispune de o coloratură specială și un iz ușor suprarealist. Îmi place.

Singura sugestie: cred că ar fi mult mai ok să folosești în titlu "prin ochiul ciorii" - parcă așa ar arăta desfășurat tot vizualul din poezia ta.

Cheers!

 =  phantasma
Carmen-Manuela Macelaru
[28.Apr.09 09:08]
Imagini ca într-un tabou suprarealist, poemul e pătruns de acest ton al imaginarului, halucinant. Ai lăsat ca totul să meagră într-un delir suficient de „controlat” astfel încât să nu pierzi ideea la care doreai sa ajungi. Ai veleitați pentru poeme creative-writing, de aceea îți recomand să citești: http://www.phantasma.ro/, poți da click pe categoria „literatură onirică”, unde vei găsi niște ateliere si dezbateri. Succes.
mcm

+ .
nica mădălina
[16.Sep.10 13:19]
citind integral ce ai postat, m-am oprit aici, decizând ca aici să las un semn în principal de încurajare, dar și de apreciere.

încurajez stilul din textul acesta, comparativ cu stilul din celelalte texte din pagina aceasta de autor, în special din cele postate mai recent. pentru că aici libertatea controlată a formulării, cum și a limbajului însuși, alegerea imaginilor și a juxtapunerii lor conturează un spațiu în care cititorul poate dezvolta la fel de liber și la fel de aparent lipsit de fir (în celelalte texte se încearcă o anume cursivitate, fără însă ca aceasta să rezulte, cu atât mai puțin nemijlocit, din modalitatea în care sunt construite).

apreciez decizia de a pune punct, în textul de față, înainte de a glisa în dicteu automat, cum și transparența respirațiilor dintre fragmente.

în genere, după cât am citit pe această pagină de autor, mai încurajez însă un plus de efort retrospectiv, de întoarcere asupra întregului (a unui întreg de genul acestui text), în scopul evitării riscului ca totul să rămână, pe termen lung, o juxtapunere în care ordinea ar putea fi oricare. căci, e știut, în cazul în care riscul acesta nu e eliminat, se intră într-o buclă nesfârșită la capătul căreia mesajul s-ar putea pierde. și mă refer aici nu doar la mesajul intrinsec, la ceea ce spune textul (ce spun textele), ci și "declarația de stil", la cum o face (fac).

dar cred și sper că prin grijă și plus de timp acordat actului de a scrie, lucrurile se pot așeza la locul lor. om trăi, om citi, om vedea.

 =  err
nica mădălina
[16.Sep.10 13:22]
la "declarația de stil", cu scuze pentru abseța lui "la" adineaori.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !