Comentariile membrilor:

 =  De dincolo de toamnă
Călin Sămărghițan
[03.Mar.09 19:43]
Poezia așteptării, neajunsul distanței, iar vitrina unui magazin e un companion al tăcerii. Flacăra unui chibrit exact când începe să ardă ca trezire a unei femei din somn. Nucii, pușca și apa sunt un basm. Un basm care la Florian Silișeanu se rostește de fiecare dată ca o îmbrățișare a unor ecouri prelungi. De dincolo de toamnă. El și când respiră, oglinda poeziei aburește.

 =  ...frate călin
florian stoian -silișteanu
[03.Mar.09 19:56]
mă bucur foarte frate Călin de reacția dumitale și simt că e ca o încurajare și mi-e liniște...și obligă din nou și nou iar și iar la drum.mulțam frate...am scris iute acușic poate vede și femeia pe care o trăiesc...dar las deschis femeii în general ca să bucure cumva

 =  câini ...toamnă...cenușă și mărțișor
Plopeanu Petrache
[03.Mar.09 20:16]
FS-S, sunt sigur că această femeie, ea însăși, îți este ție mărțișor și tu ei! Și mai sunt sigur de căile întortocheate pe care ajung hingherii, câinii, luna și pământul să se întâlnească într-un loc al tăcerii, dintr-o toamnă spre trecerea primăverii prin magazinul personal!
Cu plăcere am citit
PP

 =  martisor
Anca Anghel Novac
[03.Mar.09 21:15]
de martisor
lumina cade bland
cu multumire

 =  galben de gutui
Maria-Gabriela Dobrescu
[03.Mar.09 22:59]
Un mărțișor târziu, dar care aduce în suflet lumină. "sper că ești bine" e gândul pe care îl șoptim sperând că vom micșora distanța dintre două inimi.

Maria

 =  ca un răspuns
florian stoian -silișteanu
[04.Mar.09 03:24]
DOMNULE Petrache observ că intuiți și încă bine și vă mulțumesc pentru că mă citiți.
Ancuță .. ......
Maria Gabriela mulțumesc pentru că ai răbdare sinelui

și pentru că înțeleg din partea dumneavoastră a cititorilor apreciere atunci poemul merge frumos spre Cana cu păsări din Revista ARGEȘ fiindcă numai așa după ce trece prin furcile acestea poemul de are apreciere el călătorește în pagina revistei unde domnii Augustin Doman redactor șef, Aurel Sibiceanu răspunzător poeților, fratele Simona Fusaru secretar de redacție, Jean Dumitrașcu director dar și ceilalți hotărăsc ce anume pleacă prin lume.Vă mulțumesc
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !