Comentariile membrilor:

 =  amneziile lui Asztalos
Liviu-Ioan Muresan
[15.Nov.08 19:19]
Imi place "o plajă proaspăt vindecată /de rîia de chiștoace și manele". Asa este, poemul e in acest sens. Din tacere eu vad urletul. Saracimea femeilor poate fi remediul?
Cu prietenie, LIM.

 =  da marea
Gabriela Marieta Secu
[16.Nov.08 14:55]
vindecata si ea de toate alea e superba acum... desi pe ger gri cu valuri de metal, ai uneori impresia ca ea marea, vrea sa urce pe mal sa stearga toata puzderia aia de ieri-vara... tristetile altora sunt uneori pansamenete pentru tristetile celor ce nu au curaj sa si le exprime, nu in public, asta e o alta poveste... ai vazut cati barbati privesc filme de o violenta fara egal cu batati si puscaturi? Multi dintre ei nu au curajul sa-si manifeste violenta si atunci o trec prin ochi pe a altora... Mai greu e cu dragostea, pe care multi o tin zavorata in suflet si se trezesc hat departe atat de singuri in fata unei poeme de iubire... Mi-a placut versul tau si mai cu seama ceea ce ai spus acolo...

 =  Liviu
George Asztalos
[18.Nov.08 22:54]
bătrîne prieten mi s-a luminat casa de vizita ta și mă bucur pentru fiecare cuvințel de la un amic ne-mai-văzut demult...:)
feministele sunt sărace doar cînd nu sunt temporar iubite în rest le facem noi milionare peste noapte my friend...:)

 =  Geea ot Techirghiol
George Asztalos
[18.Nov.08 23:04]
mă bucur să te aud pe pagina mea om bun și sper sănătos să-ți fiu alături cu bucuriile și tristețile astea de sezon...:)
încîntat de cunoștință și tonicele tale aprecieri,
un poetush din țara de sus
cu pălăria jos,
george cel asztalos
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !