Comentariile membrilor:

 =  after the fall
Traian Rotărescu
[23.Sep.08 22:42]
Angela, corecteaza te rog, "sorbesc". E de-ajuns sorb. Hmm si nici rasaritul "din ochi de luceafar" nu ajuta poemului. subtitlul imi indica "mamele sunt carnivore"...

In rest, interesant cum descompui miturile arhetipale in "pietricele" din ce in ce mai mici :) de parca inca de la inceput, desi monolitii asezati strategic se sfarama, trecerea trebuie sa ramana in continuare "inchisa". Atat pt Adami cat si pt Eve.

Mamele trebuie sa continue aceasta permanetizare a renuntarii care se degaja; fiindca destinul (procreatia) lor asta implica.

 =  Traian
angela spinei
[23.Sep.08 23:37]
multumesc pentru semn.
am corectat. sper ca lucifer e mai arhetipic decat luceafarul!!!
cat despre titlu - femeile se devoreaza pe sine, deci sunt carnivore. in special intr-un anumit tip de relatii. si ele mai pot fi si mame. dar tot carnivore raman.


 =  voi face pâine din aluat de bărbat
Silvia Goteanschii
[24.Sep.08 18:23]
Ce tandră poate fi o femeie!
Ce deosebit se pot exprima niște sentimente care sunt atât de complicate ca tematică. Îmi place suportul, fac și legătura între idei. Adamii noștri vor cunoaște tandrețea în fecare existență, atâta timp cît coastele lor vor mai putea elibera "femeia".
cu sinceră apreciere, Silvia

 =  Silvia
angela spinei
[24.Sep.08 19:01]
la aceasta eliberare ma gandeam eu in permanenta. si la ea sper.
si textele noastre au fost scrise in aceeasi zi?

multumesc pentru apreciere
drag
angela

 =  Angela,
Traian Rotărescu
[26.Sep.08 00:00]
Pe moment m-am panicat crezand ca am devenit ditamai sperietoarea...am presupus ca in urma comentariului meu ti-ai retras DEFINITIV textul (ignorand optiunea EDIT)

Si mie mi s-a intamplat; la inceputuri :) primeam atentionari de la d-na R. "de corecat" si eu, novicele, ma apucam sa retranscriu textul integral, comitand alte greseli decat cele semnalate initial.

De altfel, o evolutie mai ales in cotextul acestui site literar, presupune o gramada de critici...mai mult sau mai putin obiective.

 =  Traian
angela spinei
[26.Sep.08 07:43]
iti multumesc mult pentru revenire. si in mod special pentru critici! ai dreptate, criticile sunt binevenite intotdeauna. ditamai Sperietoarea este de fapt Zana cea buna cu chip masculin :).
prin optiunea edit le corectez, doar ca de obicei, textul trece din nou prin sita editorilor si cred ca e bine asa.

te astept cu drag in jocurile mele
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !