Comentariile membrilor:

 =  părere
Ecaterina Bargan
[24.Jul.08 12:00]
trimit un gînd curat fără ochelari de soare. să privească lumina direct în ochi. și ploaia nu ne este străină, ce poate fi mai plăcut decît o bure de ploaie de vară sub un stejar, și ultimii maci închizîndu-și petalele. pictorul e nimerit la țanc acolo.

 =  semn...
Petruț Pârvescu
[24.Jul.08 12:33]
Ioane,
m/a surprins placut pohema ta de la malul marii linistite. remarc discursul pastelat si memoria reactivata a unei zile de vara fierbinte....

retin:cuvinte verzi într-un vers albastru. îmbrăcate-n petalele ultimilor doi maci salbateci, zorile unui răsărit sângeriu. fata îngâna chemarea rătăcind în pas zglobiu. Pictoru-și atinge gândul de culoarea unui vis. în culorile paletei, pasul deschis al spiralei desenând scoica... ... alt peisaj, altă zi, altă vară... despre mine, niciodată nimic..

cu prietenie,

 =  Marea e un fel de ozeneu
Călin Sămărghițan
[24.Jul.08 16:41]
Oricum, pentru ardeleni marea e un fel de OZN (că tot e la modă) foarte întins. Și foarte plat. De-aia stăm cu gura căscată acolo. Dar asta se drege, într-adevăr, cu pălincă. Ei asociază "verdele-albastru" cu altceva și mereu li se întâmplă câte un "mac sălbatec". Mai să cred că parcă ai fi de pe aici de după păduri. Când treci de munți, mai hai la o aromă de zei de-ăștia. Fain, mi-o plăcut, servus.

 =  ploaia si, dincolo de paduri, soarele
Ioan-Mircea Popovici
[24.Jul.08 23:51]
trei fire nevazute trag semn prin Infinit...și ploaia prinde numai fragmente din fragmente... de șapte ori a stat soarele-n loc acolo deasupra semințelor creierul meu... a mirare plutea peste nisipuri un cântec de dincolo de păduri... si-n taina inserarii fac nod desavarsit... cu multumiri, servus!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !