Comentariile membrilor:

 =  părere
Ecaterina Bargan
[24.Jul.08 09:03]
Pașa, știi ce cred eu despre textele tale? cred că lucrezi prea mult la ele, sunt prea perfecționiste, și cuvintele prea căutate, prea puse la locul lor. și scrii după toate regulile, așa, cu figuri de stil și semne de punctuație. și ți-ai făcut un stil al tău, asta nu e rău, fiindcă, am impresia că doar tu scrii într-o asemenea modalitate de exprimare pe site. folosești unele cuvinte pretențioase, altele învechite ("steaua stinchetă", "timp idolatru", "vanitatea ce subțiază sufletul"), adică, într-adevăr, "nu anunță nimic nou", încearcă să expui trăirile tale de acum; sau răscolește prin memoria ta, vezi ce amintiri mai tensionate ai, și scrie, scrie sincer și direct. aș vrea să citesc măcar un text de la tine, scris astfel, unul singur, măcar ca experiment. bună dimineața!

 =  Părere
George Pașa
[24.Jul.08 09:19]
Ecaterina, nu vreau sa apăr aceasta poezie, dar pentru unele afirmații mai trebuia o documentare prealabilă. Te-ai referit la textele mele, în general? Parcă altădată aveai alte opinii, dar, mă rog, oamenii și le mai schimbă după împrejurări și influențe. În ceea ce privește utilizarea punctuației, te înșeli. Nu am mai scris în ultimul an decât rareori texte poetice cu semne de punctuație. Experimente poetice am destule, dar probabil nu pe gustul tuturor. Eu scriu sincer, dar în stilul meu, care e oarecum eclectic. Cât despre directețea mesajului, aș putea umple pagina de "bălării", fără a fi neapărat poetice. Că scriu uneori prost e adevărat, dar nu înseamnă că nu sunt sincer. Poate sunt apreciat, acuză-mă, în mod superficial.
Bună dimineața!

 =  Erată
George Pașa
[24.Jul.08 09:21]
"scuză-mă"

 =  revin
Ecaterina Bargan
[24.Jul.08 09:50]
da, știu că ai scris mult fără semne de punctuație. mă refeream la comentarii și la corectitudinea editării lor, precum și la dibăcia de a identifica și a corecta greșelile altora, încă de la început. poate era mai bine dacă mă limitam la acest text, fără să includ vreo totalitate. nu este nicidecum vorba de împejurări și influențe, sau poate nu conștientizez asta, cert este că aceasta e părerea mea din totdeauna. ideea este că am vrut foarte mult să citesc altceva la tine în pag, lucru care nu cred că va fi posibil decît dacă nu ai fi tu, stilul fiind format. nu am insinuat că nu ai fi sincer cu ceea ce scrii, știu că ești. scuză-mi părerea directă și generalizază din astă dimineață. m-am oprit cu același respect și cele mai bune intenții. pe curînd.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !