Comentariile membrilor:

 =  Părere:
Doru Emanuel Iconar
[08.Jun.08 09:09]
Un text bun, multă ironie dar îmbrăcată în amărăciune. Există o fluență mai bună, textul a capătat o anume viteză comparativ cu cele dinainte. Deci e mai ușor de citit. Unora ar putea să li se pară obositoare repetarea cu obstinație a cuvântului „noroc” dar fiind subiectul acestui „Jurnal”, îmi pare de înțeles. Începutul este puțin deruntant, poți pierde cititorul. Sunt două propoziții care se repetă, ca idee. „De când mă știu am fost un norocos.” și „De când eram copil norocul s-a ținut de mine ca scaiul de oaie”. Poate reușiți să refaceți primele două paragrafe.
Voi reveni, mă simt bine aici.

Cu stimă
Doru Emanuel

 =  Ai dreptate
stela baba
[08.Jun.08 11:19]
Draga Dorulet, ca de fiecare data ai dreptate. Am sa incerc sa refac prima parte. Ma bucur ca tie ti se pare c-am mai inaintat ,,in scriere,, si textul ,,e mai usor de citit,,. Asa cum bine ai remarcat, textul se vrea ca o cireasa amara.
Sigur ca voi fi bucuroasa de fiecare trecere si semn din partea ta.
Cu simpatie stela baba

 =  Si eu am fost o norocoasa!
Vasilica Ilie
[10.Jun.08 18:03]
De ce? Pentru ca m-am nascut la sat ca si tine si am avut o copilarie minunata.Imi place cum ai reusit in acest text sa te joci un pic de-a "rasul-plansul!"Gasesc in scrierea ta niste lucruri comune: paraiasul din marginea gradinii, pe care l-am avut si eu si inundatia,la mine a fost in 1972, eram pe atunci la liceu, venisem sambata acasa si digul de la marginea satului s-a "rupt" iar apa a inundat mai multe strazi, printre care si strada mea...noroc ca nu ne-a inundat casa ca la tine, ea fiind mai la deal, insa gradinile, cotetele pasarilor, a porcilor, surile de paie,grajdul, balteau in apa iar dupa ce s-au retras apele, pestii mari se zbateau in namol...nu am mai vazut pana atunci asa ceva...peste la discretie...Te-am citit cu drag, Vali

 =  Partidul norocosilor
stela baba
[10.Jun.08 19:42]
Trebuie deschis Clubul norocosilor :). Cred ca o mare parte a romanilor ar face parte din acest club, sau mai bine Partidul norocosilor! Am avea o multime de membrii.
Cu drag stela

 =  `
Mihai Robea
[24.Jun.08 19:12]
noroc cu hazul, că norocul mai mare se face dacă nu-l crești, mi-a amintit de "hazul" lui Creangă, mă înscriu și eu în Club, dar vin cu o masă de biliard să-i dăm norocului peste nas.

 =  Noroc
Mihai Cucereavii
[03.Jul.08 08:25]
Stela, în textul acesta am găsit un «nod în papură». Cred că ar fi bine să omiți cuvântul «noștri», că se repetă:
«... norocul meu a fost că părinții NOȘTRI au ținut cont și de părerile noastre... ».
Ti-am spus să scrii, că-ți stă norocul, iar tu caști gura pe la vecini.

În rest, numai bine!

 =  Am să încerc
stela baba
[03.Jul.08 17:08]
Am să încerc să elimin nodul, prin tăiere.:) Noroc cu prietenii! Gura o casc eu, prin vecini dar poate cu folos.:)
Lăsând gluma la o parte, mulțumesc ptr. observațiile făcute, am să le corectez.
Cu stimă stela baba
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !