Comentariile membrilor:

 =  semn...
Petruț Pârvescu
[06.Jul.08 23:54]
Oana,
nu verau sa te a/amagesc
idei, sentimente/sensibilitate, dorinte, impliniri... etc. nu sunt deajuns pentru o pohema. mai e nevoie, pe laiga talent, pe care tu il ai, oarcum, de multa multa, multa, truda asupra cuvatului. sfat:lectura si exercitiu.

cu prietenie,

 =  ..."Împreună nu avem nici început, nici sfârșit;"
eugen pohontu
[07.Jul.08 15:11]
chestia cu: "...îmbăiat într-un
miros dezarmant de pepene verde, crud ca noi.", m-a dat gata, asa metafora...?!
alta 'poveste': "Însă, de când ne chinuim să ne ținem de mână,", pai de ce va chiniuti fratilor, nu va mai tineti de mana si basta!
un pic cizelat, ar fi de retinut:
"am început să măsor timpul în urmele pașilor tăi
pe nisipul nostru preaplin de bătăi de inimă..."
titlul, iar sare calul, fortat si fara sensul textului
ce bogat baiat este, de vreme ce are toata viata ta la dispozitie, mai sa fie...?!
cu prietenie, cred ca trebuie mai multa aplecare pe text!
eugen

 =  eugen pohontu,
Oana Izbașa
[10.Dec.18 14:27]
Da, da... promit că-ntr-o bună zi mă voi apleca suficient de mult (asupra poeziei, bineînțeles). Mă surprinde (îți spun sincer că aproape m-ar și întrista, dacă mi-ar păsa) că te-am dat gata atât de repede și asta nici măcar cu un pepene, ci doar cu mirosul lui... metaforic.
"Frate" (ca să păstrez această formula amicalo-oarecum-incestuală, modernă de adresare, care denotă stil, clasă, rafinament și... mă voi opri aici, dintr-un oarecare bun simț pe care nu am știut că-l posed), e greu să nu te mai chinui. Ne stă-n fire. Ține de natura noastră oarecum umană. Uite, până și tu te-ai chinuit să-mi citești textul, dar asta nu ți-a fost destul. Te-ai chinuit (rău de tot) să-l și comentezi, deși nu te-a pus nici măcar dracu'.

Îmi place foarte mult inversiunea care nu-și are locul "ce bogat baiat este"... și-am o singură întrebare: cine ți-a zis c-ar fi băiat? Se vede că ești o persoană 'deschisă'... la minte, desigur.

Eh, oricum îți mulțumesc prietenește că ți-ai pierdut timpul cu ce-am scris eu p-aci. Nu consider că merita atâta atenție textul acesta. Se vede că te plictisești și-ai decis s-o faci într-un fel oarecum constructiv (pt vreunul dintre noi doi).

Tot cu prietenie,
Oana.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !