Comentariile membrilor:

 =  logica sau alternanta unor adevaruri si contraziceri
Ciobanu Madalin Emanuel
[14.May.08 18:31]
este destul de vag... nu foarte vag...
totul este dificil de inteles, nu-i gasesc vreo logica...
cu toate astea iti dau dreptate(Tot omu-i materialist: este zămislit din aceeași materie, același lut, defapt majoritatea) sau te contrazic(Nervi de fier au numai roboții) daca e sa vorbim pe cate un punct in parte, dar nu vad un criteriu de asezare si de ce ar fi acestea puse la un loc...app. ai numit "o zeama... de cuvinte", zeama este un lichid omogen deci asta sa fie motivul pentru ca nu are o logica asezarea lor(sau nu o vad eu si astept un raspuns)
vad asta ca fiind scrisa de o minte care se uita in jur si spune cand optimist cand pesimist, insa aceasta instabilitate poate fi si buna si rea. buna pt ca poti gasi mereu varianta corecta, insa rea pentru ca nu vei sti intodeauna sa alegi pe cea mai buna, in primul rand pentru tine(si ajutorul il dai pt tine)

 =  Ciobanu Madalin Emanuel
Mihai Cucereavii
[15.May.08 09:17]
Natura, mediul este țesut din pesimism și optimism, din “plus” și “minus”, din căldură și frig, din bine și rău. Iarna, dacă afară este frig, tu nu spui că-i cald. În viața de toate zilele te ciocnești ba de frig, ba de cald. Și în acel moment îți alegi varianta corectă. Când îți este frig, spui că-i ftrig și când îți este cald, spui că-i cald.
Mădăline, viața e o contrazicere. Pentru unii în același moment le este bine de trăit în țară, dar pentru alții le este rău. Contrazicerea o întâlnim și în proverbe, spre exemplu: «Capul plecat, sabia nu-l taie» și «Dacă vrei să nu te taie, nu fi oaie». Cum să procedezi? Unde-i logica, varianta corectă?
De aceea și le-am numit «O zeamă de... cuvinte. Gânduri haotice (În glumă și în serios)».
Medalia are două fețe. Ca să vezi întregul, trebuie să te uiți în ansamblu, la față și revers.
Ești tânăr, totul e înainte. Vei afla de la viață, deoarece e cea mai bună școală.
Numai bine !
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !