Comentariile membrilor:

 =  Cunosc toate cuvintele
Victor Țarină
[10.Dec.18 14:27]
Cezara,Am reținut *altfel îmi joc rolul extraordinar,am o față expresivă,și cunosc toate cuvintele din lume*.Deasemeni...o inimă de câine.Dar atenție la după chipul!Eventual inversează.Frumos poemul.

Cu prietenie,
Victor

 =  victor
cezara răducu
[19.Mar.08 14:52]
multumesc pentru atentionare, acum am sesizat!!!modific . ma bucur ca ai trecut pe aici.e un poem ..de stare, asa cum simt acum, vorba lui sartre, o mare greata.
cu drag

 =  canibală Cezara scrie
Plopeanu Petrache
[19.Mar.08 15:15]
Ah Cezara, ce caniblism poetic de bună calitate propagi aici în sufletul meu! Ai vrea să-i rupi jugulara prin un n de sărutări infinite, să-i subțiezi sufletul pentru a reuși să vezi prin el pentru a-ți spune singură, e bine, e rău să vomit în continuare. El poate sau nu să stea în continuare cu mâncărimea mea cu tot în gândul meu.
Poezia ta îmi place pentru că este de bună calitate
Cu plăcere în continuare și cu multă prietenie mere
PP

 =  petrache
cezara răducu
[19.Mar.08 15:31]
mă simt mai bine deja cu oameni ca tine în jurul meu. parcă ai fi un tomograf al gîndurilor mele!!!oricînd ești bine venit, pentru că îmi percepi mesajul foarte bine!
cu aceeași sinceritate și afinitate poetică,
cezara

 =  Cezara, dragostea nu te leagă, intrarea
marius nițov
[19.Mar.08 16:57]
Cezara, dragostea nu te leagă, intrarea în sufletul cuiva e o eliberare. Cu cât iubești mai mult ești mai bogată, mai liberă. E ceva egoist aici pentru un presupus el: "(între timp tu adulmeci
și te asiguri că stau bine legată de sufletul tău)". Mă gândeam la Noica, spune aproximativ "să iubești pe cineva atât de mult încât să-i spui oricând poți să pleci că eu tot la fel te iubesc!"

 =  marius
cezara răducu
[19.Mar.08 17:03]
cîtă dreptate avea Noica!drgostea prin eliberare....am les și eu variant asta.mulțumesc pentru com, mi-a oferit o altă alternativa,
cu drag,
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !