Comentariile membrilor:

 =  .
emilian valeriu pal
[10.Jan.08 08:36]
In opinia mea e buna ideea, chiar binisor construita, cu unele imperfectiuni pe alocuri.
De exemplu, eu n-as fi folosit in prima strofa spargerea timpului pe asfalt-desi stiu logica-dar tehnic e prea cliseistic.
Apoi as fi renuntat la partea cu zinele, sau as fi concentrat-o, iar in strofa a patra as fi scapat de ideea aia cu editorii, pentru ca arunca textul in derizoriu.
In cele din urma m-as fi oprit la "Peter Pan hotarise deja ca are urechi prea mici"-secventa urmatoare nu face altceva decit sa explice.
Dar, per ansamblu, un text care mie mi-a placut, probabil si subiectul deschide multe posibilitati.

 =  Draga domnule Emilian:)
Alina Dora Toma
[10.Jan.08 17:29]
Nu exista padure fara uscaturi, asa ca sunt firesti imperfectiunile "pe alocuri":). Va apreciez sugestiile. Sunt absolut pertinente. Nu promit sa ma intorc asupra textului pentru a'l modifica, in primul rand din cauza povestii cu saracul om care tot incerca sa'si construiasca, pe placul lumii, cuptorul:), in al doilea rand pentru ca ideea s'a pierdut deja. Nu traieste practic decat cateva clipe, de la primul vers la ultimul. Restul n'ar fi decat lucratura si m'as incurca poate mai rau:).

Subiectul ramane, insa, deschis, dupa cum ati spus. Peter Pan are o poveste foarte frumoasa. Imi pare rau ca elevii mei sunt atat de sceptici in a deschide o carte:).

Multumiri pentru trecere, lectura, cuvinte.
Numai bine!
Dora
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !