Comentariile membrilor:

 =  pledez pt nonenumerativ
Ela Victoria Luca
[07.Jan.08 13:00]
dacă ai fi limitat tentația enumerării, exemplificării și ai fi ales nuanțări portretistice ale personajului, ar fi fost un punct de cotitură bun. versul 2 și 4 din strofa 2 scad din reușită, ca și zornăitul a foamete. poți elimina "acum"-ul acela.
oricum, m-a prins portretul cesta poetic, de aceea am lăsat semn. și bine ales titlul.

Ela

 =  ela
Carmen-Manuela Macelaru
[07.Jan.08 13:55]
granita dintre uman si inuman uneori oboseste si ea si se aseaza pe unde apuca, in cazul poemului meu, pe o bordura.
omul-inger, ingerul-om lupta zilnica la frontira.am mai eliminat cate ceva, ma afund uneori si ma complic, am aerisit si poemul.
multumesc
mcm

 =  granița
Ela Victoria Luca
[07.Jan.08 14:07]
ai trecut de azi peste granița cincizeci, de-acum poți insera și foto, poți folosi html (doar italic, bold, bolditalic). așteptăm scrieri și comentarii literare tot mai bune. te rog recitește reguli site.
succes!

Ela

 =  "Graniță disputată"...
ioana matei
[07.Jan.08 14:38]
dar poemul redimensionează inspirat o realitate de obicei comuna, "batuta in cuie"...aici ochii privesc dincolo de aparențe...și oamenii din ingeri nu trec nepasatori ...mi-a placut mult poemul tau...

 =  muțenia
Ecaterina Bargan
[07.Jan.08 20:28]
eu am văzut aici parcă un fragment de proză. însă frumos metaforizat, sinklino spre poetic. concentrat, persuasiv, deloc arid, auster (hai ca abuzez și eu de enumerații :))
da, cred că se putea formulat cumva la început mai compact. adică să păstrezi sensul făr a recurge la enumerație dar probabil ai vrut să concretizezi așa. place că păstrezi permanent acea raportare dintre personaj și ambient caracterizîndu-l prin intermediul exteriorului, proiectînsu-i starea prin fiecare moment/obiect/acțiune. și mă mir cum îți vine așa simplu să complici complici atmosfera în strofa patru. dar e înspre bine. îndeamnă la concentrare, la încordarea neuronilor în cap, la cugetare, în fine. ulimile 3 versuri îs bune, dintr-un registru toate și se face lin trecerea pînă la "muțenie" unde parcă vreau să mă întorc în mine și să ascult muzica dinăuntrul meu. să văd dacă ajung și eu a simți așa profund.
felicitări pt treapta de mai sus, dincolo de graniță. vezi să fie în regulă pașaportul de străinătate :))

 =  re
Carmen-Manuela Macelaru
[07.Jan.08 20:42]
ela,
multumesc pt nivel si am sa citesc regulile situ-lui.
ioana,
dincolo de aparente e intotdeauna ceva la care nici nu gandesti.
ecaterina,
am un talent sa complic lucrurile incat si eu ma surprind, cat despre pasaport, chiar am probleme pe tema asta.
va multumesc pt trecere
mcm
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !