Comentariile membrilor:

 =  .
emilian valeriu pal
[29.Dec.07 10:48]
Per ansamblu titlul imbraca foarte bine textul in opinia mea.
As acuza in prima strofa o lipsa de luciditate daunatoare si ritmului, o lipsa de luciditate poate intentionata, poate nu.
Strofa a doua curge foarte bine din punctul meu de vedere, o deschidere reusita, aporpae vizuala prin fanta strecurata exact la locul potrivit.
M-as fi asteptat la un final mai curajos, dar e numai parerea mea. Oricum, repet, de la o vreme am observat un declic in scrierea ta, poate o schimbare de resort care pune in miscare o voce mai simpla in sensul de clar, lizibil, palpabil, mai aproape de puls, de firesc. Te imbraca bine confesivul acesta rece, venit de undeva din exterior, fara ermetismul si derapajele simbolistice de odinioara.

 =  ...
Ecaterina Bargan
[29.Dec.07 16:23]
primul vers de aici mă duce cu gîndul la primul vers din textul anterior recomandat, cu toate că poemul tău ia o altă direcție. în prima strofă un traseu scurt prin imaginar or ideea a ceea ce ar fi putut să se întîmple. pînă la achilozare, duplicitarul iremediabil. rigola ceea ai încleiat-o exact acolo de unde începe textul să curgă firesc. strofa a doua e mai jucăușă, trecerea fină iarăși la voi doi prin poveste, prin reflexul din ochii mamei. apreciez transcederea atît de simplă și fluidă acolo, încărcătura personală. și cu cît privirea îmi alunecă mai înspre final, cu atît discursul devine mai captivant și concentrat. ultima strofă are un aer deosebit cu toate simbolurile adunate, răsuflarea răzbește pînă la mine. un spațiu/timp care ne apropie, simplețea trecerii prin oameni. atmosfera liniștitoare.

 =  "dormi, dormi'... mesajul ...
ioana matei
[29.Dec.07 17:10]
închinăciunii pierdută de sine...domnule Dan Mihuț... cu admirație pentru rafinamentul mesajelor din... textele dvs... pe care le-am citit...Sărbători fericite!....

 =  dane
Mihai Tița
[30.Dec.07 00:52]
linistitoare de acord cu ecaterina iar mie mi-a placut mult solutia acestui poem si cum ai trecut de la nehotarare [somn fumuriu/libertate intamplatoare] la concret [mai putem umbla printre oamenii vii fără să pară nimic ciudat]poate ca sunt prea formal si nu-mi sta bine. misto poema :)

 =  inca ceva
Mihai Tița
[30.Dec.07 00:54]
am si eu un sfat adica sustin ce a zis emi: fara ermetis si derapaje simbolistice! :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !