Comentariile membrilor:

 =  Caty
Laura Tomescu
[19.Dec.07 22:03]
Ai subliniat grozav momentele de răsfăț și relaxare pe care ni le permitem uneori cu toții.. să știi că seara eu chiar îmi adun în saci mari negri toate grijile și gândurile negative și le duc jos, în stradă, să le mănânce câinii.


Cu prietenie,
Laura

 =  Ecaterina
Radun Gabor
[19.Dec.07 22:22]
Caty, poezia ta este atat de linistitoare sufletului,il purifica si îl elibereaza de unele partile negative, exact ca la o sedinta terapeutica a psihicului cu muzica ambientala.Am incarcat bateriile!
mcm.
Cu stima,
Radun.

 =  răspunsuri
Ecaterina Bargan
[20.Dec.07 19:22]
Laura, avem nevoie de puțină relaxare/libertate/detașare cu mărunțișuri care ne fac viața mai spumoasă, mai plăcută. cînd suntem doborîți de oboseală căutînd ceva aproape sufletului, așa este - grijile afară.

Radun, dacă te-a relaxat cumva, înseamnă că ai simțit exact ceea ce am simțit și eu cînd am scris aici. o imensă liniște sufletească.

vă mulțumesc.

 =  ecaterina bargan
Teodor Dume
[20.Dec.07 19:49]
Momentele de liniște și calm inundă întregul poem, dându-i o stare de relaxare totală, lui (poemului) dar și individului, "îmi simt sufletul ca un ocean cald" și"meditez asupra diferitelor/ chestii inutile despre viață/ și momentele astea/ îmi par lux".Sigur că da, cufundați printre lucrurile mari, uităm de cele mici...
Dar revenind, la începutul din început, ne aducem aminte de noi...
La mulți ani"
Cu sinceritate,
Teodor Dume

 =  fericito!
Tudor Negoescu
[20.Dec.07 21:12]
fericito! ce-ți mai dorești în plus!?
te-ar invidia și un maestru yogin...

 =  Katy again
Luminita Suse
[21.Dec.07 14:46]
Remarc aceste trei versuri:
îmi simt sufletul ca un ocean cald
în care trăirile sunt
doar niște curente maritime

Încerc să evit pe cît posibil unele cuvinte și exprimări precum "niște", "ca un", "pentru care", "în care" etc inutile pentru o poezie a esențelor așa cum îmi apar textele tale. De aceea rețin versurile citate sub forma:
îmi simt sufletul
ocean cald
curente maritime
trăirile mele

Sau ceva în genul acesta. Deci văd mult potențial în ce scrii și recomand doar o atentă șlefuire a axpresiei.

 =  răspunsuri
Ecaterina Bargan
[21.Dec.07 16:10]
Teo, cred că anume lucrurile mici și plăcute ne ajută să supraviețuim. să simțim viața în fiecare inspirație, în fiecare ceașcă de ceai, în fiecare vers...

Tudor, nu mă plîng. fericită sunt foarte, mai ales în preajma sfintelor sărbători. despre yoga, numai de bine. o practic și eu în timpul liber :))

Luminița, am rectificat expresia citată, apreciez orice sfat. mă voi strădui în viitor să evit acele formulări. într-una din zile o să trec peste textele mele și o să mai șlefuiesc pe alocuri. aprecierea ta mă onorează.

vă mulțumesc prieteni, să aveți sărbători frumoase în suflet.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !