Comentariile membrilor:

 =  lumina
Rugescu Ioana Adina
[12.Dec.07 15:22]
Interesanta analogie locativa!Atat pentru trup cat si pentru spirit!
Mi-a placut indemnul la iluminare!
RIA

 =  RIA
Radun Gabor
[12.Dec.07 16:44]
Multumesc pentru trecere si semn,ma bucur ca va placut textul meu si va mai astept pe aceasta pagina.
Bine ati revenit printre agonisti.
CU multa stima,
RADUN

 =  părere
Ecaterina Bargan
[12.Dec.07 16:27]
scrii texte de calitate acum, recunosc, însă la comentarii mai ai de lucru. e bine că a ajuns și ascetul în versurile tale ori în brațe. pe alocuri complici inutil cu toate că imaginile sunt puține, lucru care micșorează posibilitatea să pierzi firul. undeva alogic deși, da, asta este una dintre trăsăturile limbajului artistic. în penultimele versuri ar trebui să concretizezi eliminînd cuvîntul respiră astfel încît să fie clar că ascetul nu dăruiește și nici nu ia nimic altceva decît lumină sau să înlocuiești "decît" cu "doar", adăugînd la versul precedent "nimic", deci: "... și nici nu ia nimic/ doar respiră lumina" separînd astfel ideile într-o oarecare măsură. oricum ar fi, e bine că pui accentul anume pe lumină și nu obscuritate. vezi că ai lipsă de diacritice în "încăpătînează".

 =  E.Bargan
Radun Gabor
[12.Dec.07 21:41]
Iti multumesc pentru comentariu.
Cu stima,
Radun

 =  revin
Ecaterina Bargan
[13.Dec.07 16:01]
parcă mi-ai citit gîndurile și ai simplificat exact acolo unde era presiunea mai mare și densitatea exagerată. știu că eliminasei și încăpăținează formulînd cumva altfel. era mai limpede dar e bine că ai schimbat "întunericimea" din ultimul vers, chiar încărca.

 =  Ecaterina
Radun Gabor
[13.Dec.07 21:59]
Observasem acest fenomen,,intunericimea''intr-adevar,incarca
ultimul vers, suna c-am desuet si straniu.,,Negru'' detensioneaza acum starea implicita din ultimul vers si scoate in evidenta o imagine mai profunda a starii implicite din penultimul vers al ,,Luminei ''spre indemnul ei.Sper ca a iesit mai la ,,lumina'', aceasta schimbare..
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !