Comentariile membrilor:

 =  părere
Ecaterina Bargan
[29.Nov.07 19:11]
aici cred că principalul fond tematic al poeziei îl formează sentimentele filiale de nostalgie. de altfel
foarte simplu redat și asta apropie de suflet. finalul bine direcționat prin etapizarea asta, trecerea treptată, îngustarea drumului, concretizarea într-un punct anume. deslușirea substratului optimist este facilitată de insistarea asupra ideii "x este mai bun decît nimic". îmi place faptul că articularea momentelor de tristețe au ca suport mecanismul psihic înclinat spre pozitiv. eu nu pot fi tristă decît în singurătate. cîteodată știu starea asta ca o necesitate, alteori doar o consecință de-a ambientului. și totuși, dumnezeule, mă întreb uneori cum oare putem fi așa triși sau singuri cînd e atîta lume în jur și atîta bucurie de împărțit. ascultam acum un cîntec
foarte trist în spaniolă și se combină bine cu textul tău. ce să mai zic, sad.

 =  o anumită tristețe
ioana negoescu
[29.Nov.07 20:47]
Katy, ideea este că orice e mai bun decât nimic. tristețea e bună uneori. am constatat că nu doare. tristețea e doar tristețe și poate chiar să vindece unele răni.
mulțumesc mult de citire. aș vrea să ascult cântecul acela al tău...:)

 =  revin
Ecaterina Bargan
[29.Nov.07 21:24]
fiindcă nu-ți știu adresa de mail nu pot să ți-l trimit dar îți las denumirea piesei și cîntărețul. "Nek - Al menos ahora", îl găsești prin internet. nu știu despre ce se vb acolo deoarece nu cunosc spaniola dar se potrivește ca atmosferă și mi se pare f frumos.
da, ziceam că tristețea-i uneori necesară, de aici și poate vindeca răni, cred. oricum e o noțiune mult mai complicată dar despre care se merită a vorbi/ scrie. cît privește "orice e mai bun decît nimic" e pur adevăr. nu-mi veni prompt în gînd acel "orice" generalizînd pînă la x. tristețea nu iese din ecuație și mai ales, nu doare.

 =  Slow Dancing In A Burning Room
ioana negoescu
[29.Nov.07 22:05]
Katy, mulțumesc mult. eu ascultam "John Mayer-Slow Dancing In A Burning Room", dar mi-a plăcut și cântecul tău. e un alt fel de tristețe acolo...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !