Comentariile membrilor:

 =  simpatic
valeriu dandes ganea
[03.Apr.06 15:32]
Bogdănel, arunci cu pietre în balta sorții, pământul este aproximativ rotund și peste cei șapte ani, se întorc la tine!!! Oricum, ești simpatic

 =  Nicolae Bogdan Groza...
Gelu Bogdan Marin
[03.Apr.06 16:30]
...revolta împotriva tuturor se naște de la o neputință de a accesa o femeie anume sau de la imposibilitatea de a le descifra enigmele.Omul din peșteri cu bădărănismul lui cu tot pe unde le prindea acolo le...Mergea pe principiul nici o milă.Scaltoaca ...trebuie corectată.Dacă ar mai suporta o ușoară periere,protestul ar putea ieși atrăgător...
Ne mai auzim...

 =  cu pardon
valeriu dandes ganea
[03.Apr.06 16:56]
accesa-accesoriu, cuvinte pe care,personal,mă tem să le folosesc privind o femeie.Greșeli de taste facem toți de aceea nu-mi permit să corectez pe nimeni.Îmi cer scuze dacă ai prins rău cuvintele mele, sunt convins că imediat ce ai terminat de scris această poezie, te-ai temut de ideea că femeile-din peșteri s-ar revolta divers împotriva ta! crește sau nu, poezia uneori este nu doar revoltă.

 =  Norocel sper ca nu e off
Florina Stan
[03.Apr.06 17:59]
Ca femeie, sunt impresionata!N- as renunta pentru nimic in lume la cei sapte ani de- acasa, fie si pentru anume tip de barbat.Revenind la poemul tau, ma iarta dar "adopt badaranismul de o clipa a omului din pesteri" are un dezacord - badaranism a - si versul" se gudura pe langa tipi duri ce le mai da o scaltoaca" are tot un dezacord - tipi mai da-.Te rog sa faci si corectia " scaltoaca" cu scatoalca.Nu te supara!

 =  raspunsuri in serie
Nicolae Bogdan Groza
[04.Apr.06 15:20]
Valeriu, multumesc de randurile si gandurile tale. Nu ma supar asa usor. De cand nu mai am net la serviciu, sunt nevoit sa merg la un club net si cum acolo sunt presat de timp si n-am posibilitatea de a scrie cu diacritice, ma grabesc, fac greseli, si de aici diversele incurcaturi.
Gelu, poema mea s-a vrut a fi o ironie. Nu e genul meu sa pozez in "macho". Tot ce am scris mai sus a fost de amuzamentul artei. Multumesc de comentariul tau si te asigur ca cei sapte ani de acasa ii am, numai ca uneori ma mai "salbaticesc" si eu, si asta atunci cand simt nevoia sa scap dintyr-o monotonie tampa si banala.
Florina, nu ma supar, mi-am insusit critica si am cotrectat. Pe viitor voi fi mai atent cu textele mele.
Multumiri tuturor pentru mesajele lasate
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !