Comentariile membrilor:

 =  părere
nica mădălina
[09.Aug.07 00:20]
text "haios" care te face să uiți de fund ca pretext sau simbol, în ciuda insistenței pe el ca element.
ceea ce e mult. pe lângă asta, "dezvelirea devenirii", acea faună nouă, opoziția față de inimă îmi seamănă a răsturnare de centru.
și are durata unei povestiri. plus mirarea.
crud, da, crud...

 =  parfene tata
Cătălin Găian -Konig
[09.Aug.07 00:25]
este tare textul, adica "ferm", desi povestea nu prea tine..ha ha ha....ai ratat finalul pt ca ai devenit patetic dintr-o data...dureros ...salutari frate de la templier

 =  cu toporul în mînă
adriana barceanu
[09.Aug.07 00:38]
Eu cred că e doar o pierdere temporară de memorie, fundul nu era fund, masa nu era masă, e un soi de highway și îmi tare place cât de aiuristic ți-a ieșit. Refuz deducerea cum că fundul de femeie ar avea ceva de a face cu inima ta, fund descris destul de hidos în prima parte a poemului.
Ciripitul e parte cea mai faină:)

 =  Măi,
Silvia Bitere
[09.Aug.07 11:58]
nu mai despicați atât fundul de femeie, că a făcut-o foarte bine Pascal Bruckner de am ajuns să mă-ntreb dacă nu cumva fundul este o povară pe umerii femeii.

 =  un fund rotund
Fluerașu Petre
[09.Aug.07 08:35]
Lucian, felicitari pentru text, este foarte bun. Mie mi-a placut mai ales finalul, cu readucerea aceea brutala a realitatii.

Imi plac imaginile, ai reusit sa spui foarte multe.

Felicitari

petre

 =  masa de tabla
luana zosmer
[09.Aug.07 08:48]
La un cantonament undeva, era cu noi un tip, cantonament greu, singuratate totala separare femei de barbati si tot restul de cacaturi.Sonny, c-asa-l cheama si-a facut trampa cu singura femeie disponibila,o bucatareasa gruzina ,neagra si grasa; a pontat-o pe masa de tabla din bucatarie, restul s-au prins si se zgiiau pe geam.Sony impingea la aia pina ce ajungeau la capatul mesei apoi o tragea inapoi de picioare sa-i nu cada. Povestirea de la masa de dimineata a fost scurta:" Sony a futut bucatareasa cam cinci mese".
Misto poezie

 =  nul
ioan albu
[09.Aug.07 12:19]
este clar pentru mine că echipa editorială e în criză și în nevoie acută de restructurare, pentru că se recomandă texte fără valoare, ca acesta. imaginea unui fund de femeie din care ies ... "chestii colorate" (cam știm noi ce fel de chestii colorate pot ieși din fundul cuiva, chiar și al unei femei) e groaznică. totul e de un penibil lipsit de echivoc: fundul e comparat cu "o HALCÃ mare de carne" apoi, netam-nesam și în nevoia unei imagini mai plastice, cu un "mistreț rătăcit". mă întrem cum a putut detecta poetul asemănarea? oare fundul ăsta scurma pământul cu colți de argint, sau era acoperit (uh!) de păr zburlit? grohăia? avea copita ruptă pe calea ferată, prin porumb? era galben? în culmea incontinenței ideatice, "chestiile" ieșite din fund zboară (Doamne ferește!) pentru a se cuibări, ca niște lilieci bezmetici, direct în părul poetului, unde încep a nunti. iar poetul ce face? păi poetul face figură de măcelar psihopat, de Elefteriadis, privind hipnotizat, cu toporul în mână, o piesă anatomică detașată, în formă de inimă. oameni buni, orice aspect al acestei producții am examina, începând cu fondul lexical, trecând prin aspectele stilistice, ajungând la idei și în fine, la modalitățile de a provoca satisfacție estetică unui cititor cu mai mult de patru clase - orice aspect am examina, ajungem mereu la concluzia că acest text nu e nici măcar poezie, necum poezie recomandabilă. mă uimesc cei care au găsit textul "haios", mă fac să râd cei care vorbesc despre "readucerea brutală a realității". se delirează în draci la subsolurile textelor. și apoi, în legătură cu termenul "haios": el pare să devină conceptul critic principal al multor agoniști, care citesc și scriu poezie probabil ca să se amuze, "ca să se râdă". bine-bine, oameni buni, e bine ca o poezie să fie haioasă, dar pentru asta trebuie să fie mai înainte poezie! cu alte cuvinte, poezie nehaioasă da, dar nonpoezie haioasă nu! asta ar trebui să fie regula. ei bine, ea e aplicată exact pe dos de caracuda agoniei pentru care tot "anecdota primează", numai că de data asta, din păcate, axiologic.

 =  .
Adela Setti
[09.Aug.07 12:25]
nu aș fi putut să o spun mai bine decât ioan albu.
de obicei ignor textele slabe, dar aici pur și simplu am rămas, vorba francezului, bouche bée.
...

 =  ...
Lucian Parfene
[09.Aug.07 12:45]
Foarte tare domnilor! Foarte tare!
Cîte cuvinte pot fi scrise plecînd de la un fund anonim de femeie.
Sunt impresionat!

 =  ...
Dana Banu
[09.Aug.07 12:58]
nu aș fi intrat aici dacă nu vedeam răspunsul tău, cuvintele apar pentru că ți-ai publicat textul pe un site literar și nu ți-ai închis pagina de comentarii,

strict despre text...titlul mi se pare grotesc, imaginile nu au un contur prea clar, finalul e dizgrațios și oarecum pompieristic

un exercițiu slab, părerea mea,

salut

 =  oarecum seriosi
luana zosmer
[09.Aug.07 13:38]
Iuhuuuuuuuuuuuuuu,traim intr-o lume trandafirie,plina de personaje fine care nu au nici un fel de necesitati nici macar n-au fund si nimeni, dar absolut nimeni n-a vazut un fund pe masa.Daca e s-o iei strictu senso e adevarat ce chestii pot iesii pina si din fundul unei femei,sau din gura(degetele cuiva care vede urit ) Mai lasati domnilor doamnelor,domnisoarelor fandoselile.Cinstit, textul nu e vulgar si nu e penibil, sclifoselile din urma insa da, fiindca intentionat pun in lumina o parte rea nu cea intentionata de autor.Fundul este o halca de carne.La fel orice parte din corp. Putem sa fim oarecum seriosi?Am vazut chestii cu adevarat scirboase aici nu asta.
nb.eu scriu chestii scirboase asa ca orice gind l-ar bate pe careva sa-mi spuna asta declar ca recunosc, cinstit.stiu sa fiu scirboasa.naturalia etc.et.Hallas

 =  Luana,măi dragă,
Silvia Bitere
[09.Aug.07 17:15]
nu mai fi atât de bărbată că nu ține figura cu toată lumea. Aerul acesta al dvs. de doamnă care se vrea a intra forțat în grațiile unui bărbat, s-ar putea să vă reducă din potențialul scrierilor dvs. Fiți dvs., fiți femeie și nu vă renegați feminismul doar de dragul bărbaților. Vor aprecia mai mult sinceritatea dvs. Bărbații și femeile conviețuiesc și fără periaj și asta este minunat.
Era mai bine să spuneți: Iubesc bărbatul dar nu reneg femeia care sunt, lăsați-mă puțin să mă alint că asta știu eu să fac mai bine pe lumea asta...

 =  un text cat se poate de slab
Leonard Ancuta
[09.Aug.07 14:29]
o joaca de copii care nu depaseste scrierile de clasa generala ale multora. intru totul de acord cu Ioan Albu.

 =  sofismul nostru ce de toate zilele
dan mihuț
[09.Aug.07 14:54]
ioane, poziția ta mi se pare firească pâna la un moment dat. dar tu depășești ograda polemicilor cultivate de dragul polemicii și îmi pari cam înverșunat. văd în afirmațiile tale o incisivitate inutilă în sensul argumentelor de la care ar trebui să pleci. nici pe departe textul nu e așa prost cum pretinzi tu. de altfel, deturnarea semantică pe care o faci îmi dă de bănuit. eu sunt convins că autorul nu la chestiile colorate la care te-ai gândit tu se referă. raționamentul tău e corect, dar mie îmi miroase a sofism. evident, prin deturnarea semantică, duci textul pe un teren unde poate fi atacat mai ușor. dar nu e onest și tu știi bine asta. că tot vorbim de axiologie. ți-ai propus să distrtugi textul, nu asta mă miră. întrebarea este de ce? ok, eu l-am recomandat. chiar și după intervenția ta, doar știi că părerea ta contează pentru mine, l-am analizat și dă-mi voie să nu fiu de acord cu crisparea ta. textul rezistă și voi spune și de ce, dacă e nevoie, chiar dacă timpul mi-e cântărit și mie. văd că ochești spre echipa editorială, mult diminuată în acestă perioadă de concedii și alte probleme, dar nu iei în seamă contextul activității de pe site. inclusiv aspectul calitativ al textelor.

prietenește,

 =  general sovietic
luana zosmer
[09.Aug.07 15:08]
Dane, nu se desfiinteaza un text asa de usor.:)))))E un proverb la noi care zice ca uritul e-n ochii celui care priveste.Poti transforma orice intr-o mizerie daca cineva se ambitioneaza, numai ca mereu poate sa vina altcineva care se ambitioneaza sa-i placa textul si tot asa.O polemica nu e un sens unic.decit daca esti demostene si-o faci pe malul marii c-un bolovan in gura.orice text poate fi desfiintat, chiar si cele care arata ca peptul unui general sovietic din primul razboi mondial.Un singur lucru ma surprinde, de ce-ar urma sa te justifici ca-ti place textul? Sau tie n-are voie sa-ti placa ceea ce altuia nu-i place? Numa ca sa stiu cum ma comport de-acu inainte cind vaz un text recomandat si-mi vine sa urlu.

 =  Proverbe din batrini
luana zosmer
[09.Aug.07 15:10]
Auzi Leonarde, avea bunica-mea Coropisnita o vorba, de fapt doo.prima era " scirtz Maritzo ca miini ti-i nunta" si-a doua era deosebit de inteleapta" sarpele cind se plictiseste iese-n drum sa-l calce caruta".

 =  parere personala
Dana Mușat
[09.Aug.07 15:21]
Nu are probabil rost sa polemizam daca textul este slab sau bun. Este clar ca editorul care l-a pus la recomandate a considerat textul bun. Ar fi foarte bine daca ar veni si cu niste explicatii in acest caz, asta se cuvine datorita reactiei pe care a starnit-o textul in randul unora dintre noi.
Este evident faptul ca respectivul editor nu isi va motiva alegerea. Este o chestie ce tine de imaginea si aura lui.:)

Din punctul meu de vedere textul nu are nici o legatura cu ceea ce presupune literatura. Si stiti multi dintre voi ca nu sunt amatoare de texte siropoase. Din contra.

In primul rand ca descrierea respectivului "fund" este groteasca: nu ma pot gandi decat la niste basini aburinde care ies ca niste artificii din fundul ala mare si plin de celulita de femeie grasa si batrana. Sincer. Daca ai mers pe parte de soc, Lucian, ai reusit. Pacat ca nu ne sochezi intr-un mod placut.

Apoi, tehnic, poema tremura din toate incheieturile. Exprimarea este jalnica:
"Cînd din el au început să iasă
o mulțime de chestii colorate
care au inceput să se rotească prin bucătărie
m-am speriat
și a început să-mi tremure buza de jos."
Exprimare defectuasa, de gimnaziu.

Iar dupa ce ne spui cat de paralizat de frica erai si cat de nasol era acest fund imens de femeie, spui:
"mă rugam
cu toporul în mînă
ca nu care cumva să lovesc"
Pai de ce iti era frica, Lucian, sa il lovesti, daca el era o imagine "satanica", sa zic asa?:)
Dar vine si deznodamantul: ca iti ucideai inima daca ii trageai un topor curului(scuza-mi exprimarea, dar se poate la subsolul acestui text), iti ucideai inima.
DE CE?
Nu vreau sa incerc sa ma gandesc simbolic, sau metaforic, sau cum vrei tu, la ideea asta...pt ca nu ar iesi nimic.

Lucian,
a se intelege ca nu am nimic cu tine, este prima data cand te citesc si nu mi-a placut deloc. O sa te mai citesc, sunt sigura ca o sa imi si placa. Nu de tine ma iau aici, ci de editorul care a recomandat un text slab, de atelier.

Patetic. =  luano,
Dana Banu
[09.Aug.07 15:28]
di ce te cerți cu lumea?:))

spune-i autorelui că ți-a plăcut textu' și gata, cred că o să se bucure după atâtea păreri negative

io chiar n-am zis nimic despre vulgarități și nici nu îs vreo fandosită

dacă mie nu îmi place textul ce să fac? asta sunt, alta nu...

mă duc în offtopic nu înainte de a te saluta cu spor

 =  Unde-i caruta aia Dano:)))))))) ca-s si io plictisita
luana zosmer
[09.Aug.07 15:34]
Dano asa ma stii tu pe mine certareata?:))))) i-am zis ca mi-a placut textu si daca toate referirile erau la textul in sine legam cateaua, da aici e vorba de-un conflict la nivel inalt si-astea-mi plac total:))))))))Fix dupa principiul de mai sus de i l-am citat Leonardului, is plictisita si-am iesit in drum poate ma calca vreo caruta:)

 =  părere
Anghel Pop
[09.Aug.07 17:12]
Pentru mine poemul e acesta:

"fundul unei femei a aterizat
într-o după-amiază
pe masa mea
din bucătărie"

Imaginea mi se pare foarte senzuală și șocantă liric, în sensul bun al cuvântului.
Dar e foarte greu să mai explicitezi după ce ai creat o imagine din asta. Să divaghezi despre chestiile care ies din fund... riscant.

Dacă autorul s-ar fi oprit la imaginea primă ar fi ieșit un poem memorabil în stilul lui Frost. Însă e dificil ca poet să nu cedezi ispitei poliloghiei... știm asta cu toții.
:)

 =  ne mai vedem, mai citim !
Berceanu Iancu
[09.Aug.07 17:47]
Suprarealism naiv, pigmentat în culori țipătoare, cu bucăți de simboluri erotice. Fundul femeii(mare, probabil) mă duce cu gandul la Venus din Willendorf. Oare acesta sa fie genul de femeie la care visezi? Culorile, însă, și-au făcut, din plin, datoria, înviorând imaginea fadă a "femeii cu curul pe masă". În linii mari, poemul arată bine, însă ai tăiat-o la final, ca și cum te-ai fi săturat de femeia care ți-a fost, cale de câteva versuri, obiect al inspirației.

 =  pentru Dan Mihuț
ioan albu
[09.Aug.07 18:08]
Dane, eu nu cred că textul poate fi salvat de nici o hermeneutică. El este cu desăvârșire slab, nu există în opinia mea nici un dram de artă în el. Consider comentariul meu anterior obiectiv și netendențios. Nu l-am scris ca să intru în polemici nici cu editorii, nici cu chibiții.

 =  ..
laurentiu enache
[09.Aug.07 18:20]
ce tare e inceputul. la inceput a crezut ca fundul e o halca mare de carne, apoi probabil si-a dat seama ca de fapt e un monitor lcd de 19 inch din care se vedea un mistret alergand.
deci cam asta e substratul textului
mai ales ca apoi zice ca din el, fundul care de fapt e lcd, ies chestii colorate [yak ! ] si nu e de ajuns, chestiile colorate nu stau la locul lor acolo ci dantuiesc prin bucatarie, lasand autorul in imposibilitatea de a reactiona si se panicheaza iar buza de sus, dupa cum urmeaza, tremura.
apoi trecem prin ..
ma opresc; cred ca s-a prins ideea
e un umor sinistru iar cel care reuseste sa aduca un text in starea asta trebuie sa fie creativ


 =  mistrețul rătăcit
postu marin
[09.Aug.07 22:39]
chestia cu "mistrețul rătăcit" e superbă. chiar e fftt super. cu respect MArin

 =  ....
Lucian Parfene
[10.Aug.07 00:32]
iubiții și iubitele mele....
în acest text se regăsește
doar Brotăcel.
este o ea...
mă mir...atîta tevatură
sincer am texte mai bune...
dacă așa o glumiță
.........
atunci sincer...
mă las de scris...pardon de postat
mulțumesc tuturor pt trecere
speram că acest text să trecă neobservat la fel ca alte texte incomparabil mai bune
mulțumesc tuturor
...............
sau poate bine am revenit
(apropo evreii, și evreicele să se ducă în ...
Insulele Galapagos la căutat perle....
negre...
 =  tz-tz-tz
luana zosmer
[10.Aug.07 12:48]
Lucian Parfenie cred ca vrei un pumn in cap, asta asa in mers, ce-ti facura frate evreii sau in special evreicele? asta asa ca sa stiu ca daca nu ti-au facut nu-i timpul trecut.N-as vrea neaparat sa stric fasonul, dar ce-ar fi sa te duci tu? Vezi, asta-i rau la omu slab, cind nu mai are ceva de spus incerca sa fie inteligent.Acu ai festelit-o total.Incep sa cred ca vorbesti din curul ala care ti-a cazut pe masa.Si-i pacat, tocma incepusem sa te apreciez.Nu-i bine ce faci, zau nu-i bine.Treci la revizuirea parerilor si la cerut scuze cel putin de la mine si nu mai face pe nebunu'.

 =  cine știe!?
Adrian Firica
[10.Aug.07 12:57]
The Postman Always Rings Twice.
am văzut filmul, dar nu vreau să mă uit în "căruța" ta.
peste gard da, am să mă uit, dacă o să fim vecini.
...

 =  A ajuns sacul la fund
Ecaterina Pavel
[10.Aug.07 23:51]
...si daca poezia nu e emotie....nu e poezie! grozav acest frison emotional iesit dintr-o inima ca o halca mare de carne, ca un mistret ratacit, ca un fund roditor de fecale colorate si ciripitoare ...care este! ...care este un asemenea produs de anvergura, ce se vrea literatura! Sau poate nu se vrea, autorul a gresit, iar editorii, fascinati, au gresit si ei! Oare ce-ar spune Tudor Vianu despre estetica poeziei noastre de azi?! L-as asculta/citi mai degraba pe Heliade Radulescu, macar el ar fi cu adevarat "haois," deci calitativ-ironic!
...dar uite ca noi ne pierdem vremea cu oripilari scatologice, in loc sa ne ocupam de arta scrisului...

 =  masa cu legume
Tamara Zub
[10.Aug.07 18:38]
Posteriorul femeii din acest poem l-a ajutat pe autor să afle ce înseamnă cu adevărat gloria literară. Patima de pe masa cu legume, în bucătărie, a fost și filmată și elogiată, mie îmi pare o banalitate, dar se vede că mai e un subiect fierbinte și atrage public. Numai bine, tama

 =  controversat rău textul acesta
Mihai Chirilă
[10.Aug.07 18:45]
eu l-am tot citit și recitit...
cred că principala lui virtute este aceea de a nu respecta nici o lege a logicii... cu excepția celei onirice.
arată exact ca un vis din care te trezești nădușit.
desigur, îndrăzneala imaginilor, prin care ai riscat mult, e o altă virtute.
all in all... striking. adică bun, în umila mea opinie (și s-ar putea nota că gust așa ceva extrem de rar! totuși Salo mi-a plăcut, și era un film mult mai cinic decît bucățica asta a ta)
Mishu

 =  adi schiop
Corina Gavrilă
[10.Aug.07 23:59]
un text facil, viziunea onirica primeaza dar lasa loc unor vicii care indeparteaza cititorul de cuvantul scris. un text care a fost, zic eu, recomandat pe drept, chiar daca e usor neplacut, este interesant. din pacate de texte de acest gen este plina lumea douamiista de pe clubliterar. un adi schiop ar rade de textul asta. eu nu, ca nu am simtul umorului

 =  Nu pot sa cred!
Adina Moldova Titrea
[11.Aug.07 11:16]
Nu pot sa cred! A innebunit toata lumea?
La "recomandate"? Adica, poate nu pripep eu! Unde era mesajul? Chestia de sub...fund?
Cu parere de rau, la citire mi-a dat o senzatie clara de disconfort. Mare disconfort.
Enorm. Poate citim si ceva mai placut, mai de calitate...

 =  .
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
adina mesajul e in final. bulls eye!

lucian singura chestie pe care am sa ti-o reprosez e ca ai devenit un pic cartarescian. foarte misto finalul.

 =  luana draga
mircea lacatus
[12.Aug.07 13:44]
nu te necaji
eu ma ofer cu drag
sa merg cu tine in galapagos sa cautam perle negre
si dupa ce le-om gasi om avea grija sa nu le aruncam la porci
cu drag zic tzie
shalom!

 =  opinie
Serban Axinte
[16.Aug.07 09:42]
Oameni buni, textul nu e prost. E adevarat, mai trebuie lucrat si, dupa parerea mea, eliminata "inima" din final. S-ar putea termina asa:"paralizat de frică
mă rugam
cu toporul în mînă
ca nu care cumva să lovesc
fundul acela ferm de femeie"
Și in loc de "lovesc" as spune "măcelăresc"

 =  Nu am nici o sugestie de chimbare a textului fiinda fiecare cuvant are un scop a
Dani
[19.Aug.07 21:14]
Foarte tare poezia! Sm ramams cu gura deschisa la sfarsit dupa ce am citit-o.... Nu cred ca ar trebui schimbat ceva la text. Limbajul e atat de "real", de perfect si im perfect in acelasi timp incat o citesti pe nerasuflate... Cel putin asa a fost la mine. Foarte frumoasa poezia!

 =  F tare
Lucian Parfene
[19.Aug.07 21:07]
of...
Poeziile astea.
fundurile, inimile, ma mir ca poezia a stirnit atita polemica un text relativ mediocru. Nici macar nu am vrut sa stirnesc curiozitatea cuiva. Am crezut ca va trece neobservat. E un text experiment fara o tinta precisa. Atitea opinii si atit de diferite nu fac altceva decit sa ma faca sa cred ca poezie.ro nu a murit si ca oamenii scriu si se autoscriu ba mai mult se supara si se mutileaza reciproc. Asta e cel mai important. Va multumesc tuturor pentru opiniile voastre.
La buna vedere!

 =  muza, bat-o vina!
calin catalin
[20.Aug.07 16:50]
Lipsa de inspiratie. Sorry, dar nu am prins mesajul poetic.
(daca exista!) Mi-as dori o explicatie din partea autorului pentru acele "chestii colorate" si de ce pe masa din bucatarie? Daca a fost doar un vis, se accepta.
Cu sinceritate, Catalin

 =  De ce a fost recomandat acest text?
Gabriel Cristian Pascal
[20.Aug.07 23:07]
Imi este greu sa inteleg de ce a fost recomandat acest text. Aici vorbim de text, nu de ce interpretari si valente am putea da noi fiecarui cuvant al textului. Imi aduc aminte de un coleg in clasa a X, facea exact acest tip de texte pentru fiecare profesor si noi trebuie sa ghicim de ce profesor vorbeste el. Text submediocru (nu banal). ATENTIE! Nu textul a stranit polemica, ci recomandarea lui. Vreti sa va fac si eu un text la fel de submediocru (sa stiti ca pentru poezie nu fac nici un efort sa fiu submediocru, imi iese din prima:))?

 =  Baronul Samuel von Brukenthal , Maria Tereza a Austriei si mici...
Silvia Miler
[21.Aug.07 01:20]
Textul, recomandarea si comentariile imi amintesc de legenda sau anecdota despre baronul Samuel von Brukenthal si Maria Tereza a Austriei dar in acelasi timp ma incita si la mici rautati:

Daca vrei recomandare
Pune-n text o buca tare
Iar de-i zici pe sleau: "tampito!"
La pariu c-ai nimerito?

Silvia MILER

 =  jap
Lucian Parfene
[21.Aug.07 23:38]
bravo...
blog de rahat
traim intr-un cur!

 =  sprijinind
florian stoian -silișteanu
[22.Aug.07 00:17]
am petrecut în mare viteză părerile.intenționat nu care cumva să păstrez una sau două una pe care să o scot ca pe o fițuică în timpul marelui examen.nu știu și nici nu am trebuința meșteșugului. Lucian Parfene ieșeanul acesta uneori hâtru este ca un monument pe care vin să obosească odihna păsările. Așa iată și noi poposim pe umerii acestui poem lucrând.Bag seamă că e de lucru. Găsesc în poem crudă iarnă distanțe și lacrimă.Să nu râdeți de mine vă rog.Fiecare după cum poftește.Domnul acesta a lăsat la vedere casa cuvântului. Putem la gard să sprijinim coatele.Putem ușura uluca șubredă a fagului dr la intrare zic papucii afară. Nu în poemul acesta e mizeria fraților ci în spatele nostru unde am locuit să ne holbăm flămânzenia acestei vederi. Bravo frate!

 =  :D
Lucian Parfene
[17.Oct.07 21:17]
Mă simt ca Burebista! Nu am mai vazut pe nimeni cu 3267 de afisari pe poezie.ro
:D
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !