Comentariile membrilor:

 =  koga
Mihai Tița
[04.Jul.07 20:31]
a treia strofa este deosebita. felicitari :) restul lucrurilor nu-mi spun mare lucru, iar finalul este chiar prost, cred eu :)

 =  Mihai
Vasile Munteanu
[05.Jul.07 09:42]

așa crezi? parafrazând o binecunoscută replică de film: dacă inspirația nu a dat rezultate, nu este cazul să cădem în misticism.

îți fac o mărturisire: deosebit și prost înseamnă, pentru mine, natură vie – cantitate, calitate, diversitate; restul este sau opera oamenilor sau a întâmplării oarbe.

oricum, îți mulțumesc pentru atenția acordată textelor mele în ultimul timp; desigur, e o simplă întâmplare că, în ocazii diferite, când citești, totuși, și ceva "deosebit", te grăbești să comentezi primul (inserând, evident, epitete de genul "slab", "prost" ș.c.l.); nu cred că o faci pentru "a da tonul", doar ești tu ești cuoscut ca fiind un "naiv", nu-i așa?

 =  ++
Mihai Tița
[05.Jul.07 10:30]
nu dau tonul la nimic, vasile, nu ma pricep la discutii inteligente. conteaza insa cata incredere ai in mine. eu spre exemplu, am incredere in cateva persoane care daca imi spun "bai, acolo scartaie" atunci ma gandesc mai serios la textul respectiv. nu incerca sa justifici textul pentru ca imi dai impresia ca uneori te complaci.

cred ca dupa strofa 3 ai forta poemul. ai vrut sa mai scrii, sa mai tragi de el, si mi se pare ca ai ajuns, inutil, la superficialitate.

 =  :)
Vasile Munteanu
[05.Jul.07 10:44]
Mihai, cred că observi că ești contadictoriu; îmi ceri să am încredere într-o persoană necunoscută, care, în plus, mai și recunoaște că elocvența nu îl ajută în argumentare; cum spuneam la textul precedent, nu am nimic personal cu tine, dar, date fiind premisele, cam ce fel de reacție aștepți din partea mea? să mă apuc și să îmi tai textele doar pentru că tu, în timp ce parcurgi acest text, ai o reacție de genul: dacă l-aș fi scris eu, m-aș fi orpit aici? recunosc, probabil că și eu, dacă aș fi fost în locul tău, tot acolo m-aș fi oprit...

a, că ultimele două strofe nu au densitatea explicită a textului, de acord, deși nu mi-am pus problema; asta e, înseamnă că aceleași legi guvernează poezia ca și arta plastică, de exemplu, vopseaua pe bază de ulei transpare prin acuareală...

 =  +
Mihai Tița
[05.Jul.07 12:40]
nici eu nu am nimic cu tine vasile, nu am nimic cu nimeni :) si nu-ti cer eu sa stergi sau sa tai, nu catalogat poezia ta ca fiind slaba sau buna, doar ti-am spus cum o vad eu, din punctul meu de vedere :) daca te ajuta e ok, daca nu te ajuta, iarasi e ok :)
salutari

 =  pax
Vasile Munteanu
[10.Jul.07 12:58]
pax tițiana :).

 =  las si eu un semn
Leonard Ancuta
[10.Jul.07 14:44]
daca tot nu am fost pe faza la moment... mie mi se pare deosebit... desi suna bine, prima strofa mi se pare falsa... nu se poate sa nu stii chiar niik despre tine... gandeste-te numa' la cate poezii ai aci pe agonia...

in rest fain, fain...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !