Comentariile membrilor:

 =  punct de vedere
NegruVoda
[28.Mar.02 17:01]
Nu-i char pierdut jocul, trebuie sa te intrebi, cu cine joci (adica impotriva cui lupti) si apoi daca tu ai pierdut, trebuie sa aflii daca oponentul a castigat. Cred ca nu poti pierde decat atunci cand, oponentul fiind victorios, lasi acea victorie sa te afunde in tristete. Altfel, pleci pe acel "alt drum" si chiar slabita duci cu tine un nou sentiment, o noua experienta, pe care vi si o scrii aici, parca special ca sa imi placa mie.

 =  Cu tact
Perseu
[28.Mar.02 18:50]
Simona, cu tot tactul de care vreau sa dau dovada acum, nu crezi ca a trecut vremea "inimilor ofilite" ?
Si apoi gandeste-te si tu ce imagine nasc aceste cuvinte.

 =  Pentru Perseu
simona
[29.Mar.02 17:01]
Stiu foarte bine la ce te referi.Dar daca mi-ai fi citit toate textele cred ca ti-ai fi dat seama care e stilul meu.Si totusi niciodata nu e prea tarziu sa fii romantic,nu crezi?
In privinta versului ca atare stiu ca e cam invechit....dar nu am gasit alte cuvinte pentru starea in carte ma aflam atunci.

 =  Altele
Perseu
[29.Mar.02 20:41]
Am citit si alte texte ce iti apartin si imi mentin parerea.

 =  pentru Perseu
simona
[12.Apr.02 18:10]
Totusi lipseste ceva:e doar un text pe o pagina din mii de pagini.Daca ai putea sa simti ce am simtit eu in momentul in care am scris poezia poate ca ai intelege.....si poate ca ai prefera aceleasi cuvinte.....

 =  Poate...
Perseu
[12.Apr.02 18:17]
Faptul ca nu reusesc sa gasesc cuvintele care ar reda, pe hartie, intensitatea si frumusetea momentului imi provoaca si mie mari batai de cap.
La mine o numesc lipsa de talent.
Tu stii mai bine ce se intampla acolo, in forul tau, atunci cand scrii ceva, dar nu ma pune sa traiesc sentimentul. Eu incerc sa-l palpez prin prisma poeziei tale. Uneori nu ma ajuti, atat tot.

 =  bwleah , dam this lame`s
Claudel
[05.Dec.02 00:04]
doh` !
auzi ma asta "Perseu" ...tu stii sa comentezi ... dar mai bine ti`ai citi poeziile alea.. si dupa aia sa deschizi gura...understand ? pe scurt si la obiect ... get lost !

 =  u know who ...
Claudel
[09.Mar.03 17:59]
i have eyes only for you..

 =  claudel
Editor
[09.Mar.03 18:16]
claudel, inca un comentariu care sa semene cu cele de mai sus si intri in discutie pentru penalizare.
te rog renunta la comentariile la adresa altor persoane si la adresa altor comentarii
de asemenea, nu mai posta comentarii de genul "vai ce-mi place" sau cum e ultimul tau comentariu. daca ai de declarat ceva unui alt membru al site-ului fa-o prin viu grai, email sau pe chat

 =  ups...
Claudel
[14.Mar.03 21:25]
i get the ideea....
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !