Comentariile membrilor:

 =  eseu
Eugenia Reiter
[31.Jan.06 23:10]
ezitezi, descoperii, personele.

"Singuratatea poate duce la violenta pentru ca daca sta doar cu acei prieteni ai lui toata ziua...nu accepta si pe altii sa faca parte din acel grup pentru a nu-i descoperii lucrurile la care tine cel mai bun..."

final de exceptie. cine nu accepta? tine cel mai bun?

 =  Eugenia
Lazar Claudiu
[04.Feb.06 02:16]
iti multumesc Eugenia Reiter pentru observatiile aduse.Le-am corectat pe acestea si lucrurile ce nu erau asa se explicite.

 =  parere
Puiu Alexandru
[20.Feb.06 09:37]
singuratatea nu este echivalenta cu egoismul. a nu dori sa oferi si celorlalti ceea ce tu detii nu te face singuratic.
oricum ai dreptate ca a te inchide intr-o lume proprie este un lucru rau dar asta nu implica singuratate, in acea lume proprie posesorul putand permite accesul oricui atat timp cat nu ii altereaza universul sau nou creat.
iar in legatura cu ultima idee cea cu violenta vreau doar sa-ti zic ca trebuie sa comunici doar cu cei care crezi ca te pot asculta si intelege, iar prin refuzul de a-ti expune sentimentele si trairile fata de o persoana sau alta nu generam violenta. obiectivul nu trebuie sa fie sa avem cat mai multi prieteni ci sa avem prietenii care ne merita.

 =  singuratate
Adela Cenghri
[07.Mar.06 16:12]
Singuratate este atunci cand te simti singur. punct :). A fi egoist nu inseamna a fi singur. POti sa te simti singur intr-o mare de oameni (incluzand familie, prieteni, iubit/a)... Este simtirea ce ti-o da golul din suflet cand ceva sau cineva lipseste... Este neputinta de a fi aproape de persoana care crezi ca te-ar face sa nu te mai simti singur/a. Este frustrarea care-ti vine atunci cand simti ca toate responsabilitatile lumii sunt pe umerii tai si nu ai cu cine sa le imparti.

 =  pentru Puiu Alexandru
Lazar Claudiu
[20.Mar.06 22:11]

Iti multumesc pentru ceea ce ai scris...dar vreau sa zic a un egoist devine singuratic si nu mai vrea sa fie cu nimeni... si el devine violent atunci cand tu incerci sa-i devii prieten.In legatura cu ceea ce ai zis tu despre persoanele pe care sa le avem aproape sunt de acord cu tine.Dar gandeste-te ca foarte putini oameni raman intr-un loc de cand se nasc si pana mor... si atunci se schimba lucrurile.

 =  Pentru Adela
Lazar Claudiu
[20.Mar.06 22:10]
ai dreptate in ceea ce ai scris dar nu uita singuratatea nu este doar in dragoste si lucruri din acestea...ci sunt mai multe apecte in care te poti simti singur:)
Eu totusi din cate am vazut si am citit egoismul inseamna si singuratate
papa
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !