Comentariile membrilor:

 =  te obliga sa gandesti, de citit de recitit
carmen mihaela visalon
[03.Dec.05 21:30]
1. Prima concluzie=o premisa corecta: "Prima concluzie la care am ajuns și pe care am verificat-o ori de câte ori am avut un subiect potrivit este că în viață nu există fenomene izolate, ci doar serii de fenomene identice care se manifestă la scară diferită."
2. Analogia gogu-Cayce, mi se pare semnificativa in sustinerare cautarii de sine: cunoastete pe tine insuti! si depasirea epocii mecanice a omului prin trecerea lui dincolo de epoca cuantica la cunoasterea lui Dumnezeu.
"Edgar Cayce, un clarvăzător dintre cei mai cunoscuți (1877-1945) își explicase potențialul paranormal într-una din lecturile sale: "Sunt în măsură să intru în contact cu orice minte omenească vie și să folosesc informațiile din ea!" Am considerat această primă definiție a internetului, formulată cu 50 de ani înainte de apariția sa, definitorie și am montat-o în motto pe frontispiciul site-ului www.miracol.ro"
"Google, sau Gogu, cum îmi place mie să-l alint, este un model, redus, modest și imperfect dar în dezvoltare. Are toate calitățile să evolueze: vede tot, aude tot, știe tot, identifică și localizează!! Când va înmagazina suficient de mult, WEB va fi un echivalent local, în plan informatic al lui Dumnezeu de vreme ce va avea control pretutindeni. Adică va deveni o bază de baze care include ierarhii multiple de baze de date, și poate printr-un ucaz planetar, le va include pe toate."

3. Subscriu la demolarea partiala a teroriei lui Darwin,chiar daca n-am habar de ce zace in seifurile New-Yorkeze:)
4. Despre puterea vocalelor si importanta laringelui in liturghiie cred ca vorbeste si textul evagheliei apocrife a egiptenilor...in acord cu muzica religioasa bizantina, etc, etc...

Sunt pentru prima oara pe pagina acesta, nu inteleg tot din lipsa informatiilor necesare, nu am trecut pe toate paginile, sau nu am ajuns la toate textele al care se fac trimiteri...dar, nu pot sa nu afirm ca, sunt incantata de text si de propunerea lansata agonistilor.
Voi reveni. Cu stima,
P.S.: Imi cer scuze ca nu sunt in stare sa contrazic dupa acesta prima lectura nici una dintre idei...Sper sa apara
cu replici nu neaparat pro, nominalizatii la "Raspunsuri la intrebarile comunitare"
Multumesc.

 =  Revenire intermediata de Gogu
carmen mihaela visalon
[03.Dec.05 23:36]
Am poposit un bob zabava pe www.miracol.ro, si am revenit cu 7*7 ori multumiri pentru Cartea lui Enoh- pe care, cu ani in urma, am citit-o cu Biblia in mana-"am citit ca neamurile se vor ridica unul dupa altul pana cand se va ridica o rasa sfanta, pana cand crima si nedreptatea vor disparea de pe fata pamntului, pana cand toti vor fi partasi la dreptate"-cv 17-pg 95, " El va da credinciosilor sai o casa fericita; cat priveste pe cei care s-au nascut in intuneric, ei se vor adanci si ai mult in intuneric...Sfarsitul viziunii lui Enoh, fie ca binecuvantarea si mila Domnului sa se coboare pe cei care-l iubesc.Asa sa fie!Cpao CV27- pg 96
Iata cuvintele lui Enoh, prin care el binecuvanteaza pe cei alesi si drepti care vor trai timpuri de mahnire profunda, cand vor fi respinse toate nelegiurile. ...Iata ce i-au prezentat ingerii" (Capitolul I-ed Miracol-bucuresti 1997, pg 7-traducerea Georgeta Constantin)

Tatal marii lumini
(Care) din tacere a venit este marele Doxemedon-eon
intru care copilul de 3 ori barbat se odihneste
Si tronul (slavei) sale
Intru acest eon a fost facut
Intru acesta cel al carui nume
este cu neputinta de descoperit,
inscris este pe tabla
unul este cuvantul,
Tatal luminii totului
(cel care a venit) dintru tacere
Al carui nume e un simbol nevazut
O ascunsa si nevazuta taina, a venit
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
O OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
UU (UUU)" UUUUUUUUUUUUUUUUU
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
AAAAAA(AAAA)AAAAAAAAAAAA
OOOOOOOOO(OO)"OOOOOOOOOOO*
( Evanghelia Egiptenilor-Marele Duh Nevazut,Editura Herald, traducerea Thot Anton)


__________

*este o rugaciune ecstatica.Sfantul Irineu ne spune ca nosticii foloseau incantatii in timpul sacramentelor pe care le savarseau uzand formule magice si repateari de cuvinte.

 =  citind și din biografie
Elena Malec
[04.Dec.05 04:09]
m-ar interesa sa aflu mai mult despre cartea cu mai multe coperți la spuneți că lucrați. Unde pot citi sau afla mai multe.

 =  Cartea cu mai multe coperti
Alexandru Ciobanu
[04.Dec.05 10:47]
Cartea la care lucrez are deja primele 315 module publicate in sase volume. Materialele expuse aici, in afara celor cateva prilejuite de inerentele discutii, sunt selectate din aceste volume. Prezentarea volumelor este facuta in pagina
http://www.miracol.ro/colectie.php?colectie=17 Ele pot fi identificate prin numele autorului. Apoi fiecare carte in parte se prezinta la clic pe titlu.
Cu stima,
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !