Comentariile membrilor:

 =  Pare un text scris în apnee
Alexandru Ciobanu
[03.Dec.05 19:06]
Domnule Robert Rotariu,
Vă răspund aici pentru că am fost atras de titlul eseului dumneavoastră. Eu nu cântăresc nici genul, nici ambalajul, caut miezul. Faptul că ați luat această atitudine e un început bun. Vă simt hotărât și năvalnic. Pare un text scris în apnee, pe nerăsuflate, și asta iar e bine Cine poate scrie 5500 de caractere pe zi, e deja scriitor. De asemenea faptul că vă deconspirați condiția științifică e un lucru încurajator. Aveți cam toate atuurile pe mânecă. Mai contează ce jucați. Asta nu mai contează nici de Dumnezeu nici de parteneri, în fața hârtiei albe ești singur cuc. Dacă rămâi pănă la capăt singur, ești pierdut. Dacă Dumnezeu îți dă coate și te inspiră e altceva. Vrau să mai discutăm subiectul. Vă datoram un răspuns:
Peste o anumită limită nu se poate trece tot din voința lui Dumnezeu. Dacă în ultimii 36 de ani 10-20 de oameni au ajuns pe Lună, asta echivalează cu câteva evadări dintr-o închisoare de maximă securitate. În câteva ore sau zile evadații sunt prinși sau vin singuri înapoi.
Când Domnul a distrus Babilonul și i-a împrăștiat poporul, motivul a fost că se îndeletniceau cu construcția unui turn sau a unei scări cu care să se urce la ceruri. Răspunsul la această ghicitoare nu putea fi găsit de oameni înainte de a se fi construit astfel de scări urcătoare la cer - rachetele spațiale.
Înainte de a continua dialogul mi-ar face plăcere să citiți textul meu Raspunsuri la întrebări, Intrebări la răspunsuri, se vor clarifica multe elemente. Vom avea o bază comună de discuție.Apoi vom continua cele începute.
Cu stimă,

 =  Fiecare cu zeul lui
Mihai Cucereavii
[09.Dec.05 14:39]
Robert,

Am venit, am citit, am notat.
Fiecare cu dumnezeul lui și eu cu al meu.
Te văd un om curios din fire, setos de cunoștințe și dornic de a răsturna munții.
Toate se obțin prin muncă asiduă. Deci, la muncă. Și vei deveni filozof.

Îți doresc succese!

 =  Rezonanța
Camelia Tripon
[13.Feb.06 16:57]
Mi-au plăcut ideile tale, sunt în rezonanță cu unele din gândurile mele. Este trist când unii nu-ți înțeleg căutările. Mult succes.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !