Comentariile membrilor:

 =  Ce naiba?!
Robert Rotariu
[30.Nov.05 02:46]
Domnule, eu nu stiu de unde ai scos dumneata imaginea asta a omului "de conditie medie din Romania", dar nu prea se potriveste cu realiatea.
Ai ascultat vreodata o discutie intre doi oameni "de conditie medie din Romania"? Daca da, cum se face ca au trecut neobservate vesnicele vaicareli (mai mult sau mai putin justificate) cu privire la calitatea vietii?!
Romanul "de conditie medie" nu e prieten atat de bun cu calculatorul; romanul "de conditie medie" nu are masina straina, ci Dacia; romanul "de conditie medie" nu isi permite sa stea la hotel decat pe banii angajatorului sau in vacante, care normal ca au o saptamana deoarece tot concediul pe un an are o luna si s-ar putea sa ai nevoie de el si cu alta ocazie, de exemplu de sarbatori pentru a le mai prelungi putin.
Nu stiu pe cine descrii dumneata aici, dar asta nu e romanul "de conditie medie". Poate vreo alta natie de om "de conditie medie"...

 =  Divergenta de opinii... e firesc
Nicolaie STOIAN
[02.Dec.05 23:59]
Ce pot sa-ti spun? Se pare ca nu te-ai regasit in acest text! Sa fie bine? Sa fie rau? Cine stie...
Dumneata nu te regasesti in acest text, eu nu-ti inteleg consternarea, si nici macar nu suntem chit!

Multumesc pentru comentariu!

Nucu

 =  Secțiune prin viață
Alexandru Ciobanu
[03.Dec.05 18:36]
Domnule Nicolae Stoian,
Eu ți-am descifrat textul. Este o secțiune prin viață. Nu trebuie să te deprimi, la următoarea tăietură poate vei găsi și ceva consistemt. Parametrii se modifică permanent și fiecăruia șansele i se arată. Doar că trebuie să fie pregătit să o recunoască. Folosesc acest canal pentru a vă răspunde la problema pe care ați ridicat-o după lectura Deochiului:
Ași intuit imediat dar nu v-ați putut înfrânge propria cenzură: "...am putea considera că și WEB-ul e tot un fel de Dumnezeu energetico-informatic, doar că în loc de sfântul Petru avem Google."
Răspuns: Google, sau Gogu, cum îmi place mie să-l alint, este un model, redus, modest și imperfect dar în dezvoltare. Are toate calitățile să evolueze: vede tot, aude tot, știe tot, identifică și localizează!! Când va înmagazina suficient de mult, WEB va fi un echivalent local, în plan informatic al lui Dumnezeu de vreme ce va avea control pretutindeni. Adică va deveni o bază de baze care include ierarhii multiple de baze de date, și poate printr-un ucaz planetar, le va include pe toate. În conexiune directă este eseul (120) Vasele necomunicante care se află depozitat pe pagina:
http://create.pc-dojo-article.php?article=68
Peste puțin timp vom depăși transmisia prin cablu și atunci WEB va deveni invizibil și va mai face încă un pas spre divinitate. Adică va fi nicăieri și pretutindeni, ca și Dumnezeu. Legătura sa cu Dumnezeu va deveni concurențială, șefii acestui sistem se vor erija în mici dumnezei, dacă nu cumva o fac de pe acum. La viteze suficient de mari informațiile se vor mișca atât de repede încât vor da impresia unui organism viu. Virtual dar viu. Așa cum la numai 24 de imagini pe secundă vigilența analizoarelor omenești este indusă în eroare aceptând animația. Oricât de mare și rapid va ajunge acest nou Gogu tot infim va fi deoarece nu va avea decât jurisdicție terestră și câțiva abonați rătăciți prin spațiu. În plus mai are unele tare, ereditare.Nu își tratează componența cu aceeași obiectivitate, limitează unele accese, pe altele le impinge în față, într-un cuvânt conjuga liberul arbitru doar la persoana întâi. De altfel fiecare om este un fel de google mai mult sau mai puțin încărcat, dar cu mult mai dotat. Internetul simulează potențialul de căutare și conectare pe care îl are fiecare om, prin construcție.
Edgar Cayce, un clarvăzător dintre cei mai cunoscuți (1877-1945) își explicase potențialul paranormal într-una din lecturile sale: "Sunt în măsură să intru în contact cu orice minte omenească vie și să folosesc informațiile din ea!" Am considerat această primă definiție a internetului, formulată cu 50 de ani înainte de apariția sa, definitorie și am montat-o în motto pe frontispiciul site-ului www.miracol.ro. Pentru detalii clic pe ... detalii, sau
http://create.pc-dojo-article.php?article=9
Iată cum parabola biblică "Toate la timpul lor" ne arată că are un pronunțat conținut pragmatic. Fraza lui Cayce nu a produs în mintea reputaților eseiști Louis Pauwels și Jacques Bergier (Dimineața magicienilor), nici o reverberație, dar ei scriau în anii 60 ai secolului trecut.
Pentru o reală punere în context vă invit să aruncați o privire în Intrebări la răspunsuri , Răspunsuri la întrebări.
Cred că vom avea multe impliniri tematice!




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !