Comentariile membrilor:

+ Cu oltenii la tîrg
Florin Hălălău
[24.Oct.05 22:04]
Văzurăți pînă unde ajunseră oltenii? La Tîrgul de la Frankfurt, muică. Că eu le spusei cînd fură la noi, știi la noi la București, în Balta Albă, frate, ce te faci că nu pricepi? Bă, fraților, dacă ajungeți la tîrgu' ăla de carte, ăla fandositu' de la nemți, să nu vă vină ideea să mergeți cu geamantanu', că iese prazu' de-acolo și vi-l confiscă la intrare.
Bravo, olteanco! Și dacă vrei cărți românești bune, tot Gaudeamusu' e de bază.

 =  sa nu moara de ciuda Gaudeamusul
Cristina Hasse
[24.Oct.05 22:20]
Da, Florin. Ar fi trebuit sa adaug ca imi va lipsi Gaudeamusul la care nu voi mai putea ajunge anul acesta...

 =  la mine fost-a mai ghine
Cosmin Dragomir
[26.Oct.05 01:11]
undeva pe la începutul lui 2003 eram la Hamburg, și să fiu sincer eram și dezinteresat de cărți. însă ajung totuși la un târg, un târgușor, deși pentru mine atunci era o imensitate, de carte, unde deși nu am găsit un stand românesc, și nici cărțile în limba germană nu mă atrăgeau - nu cunosc nici acum prea bine limba - am reușit să achiziționez o întreagă serie de albume fotografice și de pictură la prețuri atrăgătoare REDUCERI!!!
poate știu când se mai ține, și vă trimit mai la Nord. până atunci comanda prin net e cea mai sigură

 =  marile edituri nu vindeau, iar micii producatori faceau rabat
Cristina Hasse
[26.Oct.05 12:47]
Erau cu siguranta si la Frankfurt astfel de carti. Noi nu am avut suficiente picioare si nici timp sa le cautam. Mai mult editurile mici faceau rabat. Sotul meu a cumparat o harta foarte frumoasa si bine facuta a Romaniei, a treia pare-mi-se (este colectionar), de la un producator ungur care i-a vandut-o cu 4 euro in loc de 5 (pretul initial 7) ca sa nu aibe discutii cu mine acasa. Nu prea am inteles aluzia. Mi-era aproape indiferent daca ia sau nu harta. Vanzatorul de harti era insusi producatorul in persoana.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !