Comentariile membrilor:

 =  clipa
Lacrima
[26.Feb.02 22:10]
atat, pana clipesti. Simplul clipit, e clipa ta de odihna...e ca in razboi. Singurul moment de pace adevarata este acela in care se semneaza tratatul.Imediat dupa aceea se vor face pregatiri ptr un alt razboi.

 = 
Alexred
[26.Feb.02 22:49]
patetic!daca vrei sa te odihnesti atunci de ce nu mori?Asta e odihna,singura care s-ar profila din poezia de mai sus.Viata asta nu e pentru lenesi!
ps:desi vorbele de mai sus nu prea suna pozitiv sa stii ca mi-a placut poezia(dar...are vreo importanta ca mie imi place sau nu?)

 =  Nu-i chiar atât de simplu!
ARSant
[27.Feb.02 18:20]
Nu e chiar așa de simplu cu sinuciderea, dacă asta insinuai. Și dacă nu, oricum : nu spune nimeni că ăsta ar fi răspunsul. Și tot așa, nu spun că eu caut un răspuns. Toată ideea textului constă în existența problemei, nu în soluția ei. Știi părerea aia conform căreia nu există probleme ci soluții? Ei bine, e exact invers! Nu există soluții, ci probleme. Problemele care au soluții nu sunt probleme pe tot parcursul existenței lor. Pare un pic sofistic, dar...
Morala sau concluzia, cum vrei, e faptul că noi existăm în virtutea acestei Întrebări și ne raportăm unii la alții în același fel.

 =  problemele si solutiile lor!
Alexred
[28.Feb.02 12:04]
nu-ti sugeram sinuciderea ci moartea.Si asta e cu totul altceva.moartea nu fizica,daca vrei.Ori nu gandest practic pana la capat ori nu are rost sa gandesti.
Iar chestiunea cu problema si solutia e de discutat.Cred ca o problema isi poate aroga acest statut pana in momentul unei eventuale solutii,moment in care inceteaza a mai fi problema.definitv sau temporar pentru ca solutia se poate dovedi eronata...nu crezi?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !