Comentariile membrilor:

+ Nici măcar Dumnezeu nu o poate rupe
Claudia Minela Petre
[23.Jan.23 17:30]
Dacă micuța ar fi acum în fața mea și ar înțelege, i-aș spune că niciodată fetele nu-și vor pierde tații. Uneori, ei sunt scutul iubirii într-un câmp însorit unde fericirea amuțește, alteori, sunt viespi care înțeapă mereu și mereu în același loc pentru a testa imunitatea durerii, preluând asupra lor întregul venin.
Un poem cu multă încărcătură emoțională, bine ancorat în trăirile tatălui. Abandonul este doar un scenariu pe care nu și-l-ar dori nici tatăl, nici fiica. Dragostea dintre cei doi are rădăcini puternice ancorate în sufletele amândurora. Felicitări!

+ Artemis
Zavalic Antonia-Luiza
[24.Jan.23 00:34]
Este prima oară când citesc un poem cu vocea unui copil. Și cât de frumos apare ilustrat aici tabloul dragostei necondiționate. Cum iubește un copil nu se poate măsura, însăși lumea copiilor este presărată cu stele și infinit. Copiii sunt binecuvântarea vieții noastre, comoara noastră supremă. O stea strălucitoare pentru cea mai drăgălașă muză: Artemis.

Cu bucuria necântărită a lecturii,
Antonia.


 =  Claudia Minela Petre, Antonia Luiza Dubovici (Zavalic)
Gabriel Nicolae Mihăilă
[24.Jan.23 12:16]
Artemis zâmbește și vă mulțumește. Nu sunt foarte sigur, dar cred că a spus cineva la un moment dat, zâmbetul unui copil amână sfârșitul lumii pentru încă o zi, iar dacă nu a spus, eu cred că este foarte adevărat! O zi frumoasă să aveți!

 =  test
Adrian A. Agheorghesei
[25.Jan.23 03:13]
Test

 =  - problemă -
Adrian A. Agheorghesei
[25.Jan.23 03:23]
Da, nu ştiu ce se întâmplă! Am o oră (60 de minute) de când încerc să postez un comentariu aplicat pe acest text, dar când îl trimit îmi dă un mesaj cu "forbidden". Am făcut un test aici şi unul în propria mea pagină. Comentariile au intrat. Dar comentariu pe care îl doresc, pe care îl am salvat, nu vrea să intre, şi pace! NU am folosit formatări HTML! Nu înţeleg care e treaba. Dacă mă ajută vreun editor, revin.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !