Comentariile membrilor:

+ Bun
Ottilia Ardeleanu
[24.Oct.22 08:05]
discurs, bun ca temă, bun ca mod de expunere, ca procedee stilistice, trăire după trăire, ai reușit să faci piele de găină...
Maria, te felicit!

+ Semn,
Iulia Elize
[24.Oct.22 09:24]
Maria, m-ai emoționat, aici... Eu pentru naturalețe, las stea... De multe ori, sclavi ai formei, unii dintre noi uităm să fim foarte firești. Ba chiar ne chinuim să regăsim firescul - după ce îl câștigăm cu greutate, ba chiar, nici măcar așa, în forme cât de aproape de perfecțiune. Mi-a plăcut, am ce învăța, și eu, e un fel de return to innocence..

 =  Felicitari!
Victor Țarină
[24.Oct.22 11:25]
Esti in stare de asa ceva? De fapt ma asteptam. Si cand vorbesti de batranete ai un mare flux energetic pozitiv.Steluta e de prisos, esti deja la reco.

 =  ****
Maria Mitea
[26.Oct.22 04:15]
Dragii mei! Mulțumesc mult the trecere și înstelare. Îmi cer scuze că răspund un pic mai târziu dar cam așa e cu bătrânețea. Trebuie să mă adaptez. :)

Ottilia, nici nu-mi dau seama cum de-a ieșit cu stilistică, trăirile da sunt ale mele, am atins piatra de temelie, sau ea m-a atins pe mine. Într-un fel m-am bucurat că nu s-a rostogolit nicăieri. Deci mai pot zidi pe ea ...

Iulia, mă bucură mult com tău. Da este acea întoarcere la un momnet care a fost cel mai greu și cel mai inocent din viața mea, de aiai îi spun piatra de temelie. Toți anii de după sau clădit pe ea. Iubesc greutatea prin care am trecut și la fel de mult iubesc acea inocență pentru că niciuna nu a fost planificată. Pur și simplu sau întâmplat.

Victor,
În inconștiința mea Da, sunt în stare de așa ceva. Dacă mi-aș impune, nu cred că sut capabilă. :)

Vă mulțumesc mult de trecere. Sincer mi-au dat lacrimile când am citit com. În final, cu toții ne dorim măcar câtuși de puțin și alți oamnei să simtă câtuși de puțin prin ce am trecut, sau ce am trăit, iar noi să zicem: uite acolo pe pământul ăsta, undeva, sunt niște oamnei care au simțit puțin din ce am trăit ... e mare lucru.

 =  *
Ștefan Petrea
[27.Oct.22 02:46]
şi pe mine m-a impresionat textul acesta...
vorba Ottiliei, te trec fiori...

Felicitări!

 =  Am recitit
Victor Țarină
[28.Oct.22 16:55]
Sincer sa fiu, fara a fi misogin, credeam ca batranetea de la 21 de ani apartine barbatilor, nu tuturor, e momentul /dupa / care ti se schimba toata viata, Cain il omoara pe Abel etc... dar felul in care o spui mi-a spulberat convingerea. Si intr-adevar/ fericirea apartine batranetii.

 =  Completare
Victor Țarină
[28.Oct.22 17:06]
21 de ani e adevarata varsta a majoratului.

 =  ****
Maria Mitea
[30.Oct.22 03:17]
Ștefan,
Mulțumesc de trecere și cuvintele de bine!

Victor,
Este absolult natural să credem că anumite trăiri ni se pot întâmpla doar nouă.
21 e vârsta vârstelor ​poate pentru că seamănă cu cea de doi ani: De ce?
Dacă la doi ani începem să vorbim la 21 începem să simțim, gândim pentru noi de adevăratelea.
Cam pe la vîrsta asta începem să luăm viața de piept/coarne (cu adevărat) și atunci (în funcție de circumstanțe) se nasc binele, răul, sufernța.


+ Doar munca...
Teodor Dume
[06.Nov.22 05:20]
Da, munca este cel mai bun doctor din lume
Pentru coerentă, limbaj, exprimarea acasă, naturalețea în tot nu pot decât să felicit autorul și semnul trecerii mele va fi o stea ce va lumina drumul înspre cunoașterea de sine.

Sincere aprecieri!
Mă bucur că am trecut pe aici!

 =  Și eu
Maria Mitea
[07.Nov.22 04:40]
mă bucur,
Teodor Dume mi-ați făcut o surpriză, neașteptată ,
Mă simt onorată! Vă Mulțumesc mult!
Cu bine și sănătate!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !