Comentariile membrilor:

+ .
Daniela Bîrzu
[17.Jun.22 19:19]
Maria, as avea multe de spus despre acest text al tau. mi-a placut mult felul cum ai penetrat intreaga existenta, lumea cu incizii precise, multa expresivitate si idei bine conturate. poate un pic cam lung. poate un pic sufocat, pe alocuri. dar la sfarsit, am zis da, am citit un POEM. felicitari. stea.

 =  Daniela
Maria Mitea
[18.Jun.22 17:00]
mi-a făcut o bucurie postarea ta, și să te citesc din nou,
iar trecerea pe aici, plus steluță pentru ”brainstorm” mă bucură și mai mult,

Da, așa este un pic cam lung.
L-am citit și eu acuma din nou și am simțit intensitatea de care menționezi, citind m-am gândit ”wow cine a scris poemul ăsta , a scris pe bune, și îndestul ... ”

Mulțumesc încă odată de felicitări, și stea! Ne citim!
Cu mult drag!
maria

 =  da,
Ștefan Petrea
[19.Jun.22 05:34]
un text de multe stele...

Felicitări!

 =  Ștefan,
Maria Mitea
[19.Jun.22 05:58]
Mulțumesc mult de trecere și felicitări!
Mă bucură vizita ta! :)
Cu mult drag!
maria,

+ da, e text de stea
Leonard Ancuta
[23.Jun.22 16:35]
mai întai ca se vede un limbaj, o stoarcere de fapt către esenta, se vede o tehnica, e des folosita mai ales de dmitri miticov, ca atunci cand iei de pe wikipedia o descriere si o transpui in poezie pentru a stoarce o esenta, am mai vazut si alta tehnica, cand te lasi prins de valtoare autodicte-ului, si asta e ok, cand poti s-o strunesti, da si eu sunt de parere ca e cam mult, ca mai putea fi copilit pe ici colo, mai remarc ca ai folosit un p... cand pur si simplu puteai folosi cuvantul sau macar un sinonim, asta arata o teama, o neasumare, dar per total o reusita. incurajez și remarc.

 =  da,
Maria Mitea
[24.Jun.22 13:55]
mai făcut curioasă, cine e dmitri miticov,
am ceva cu el în comun, văd că și el a studiat la Transilvania University din Brașov, și este din Dubăsari, :)

Sincer, aici am scris la voia sorții, nu am intenționat să folosesc tehnică, nimic, s-a întâmplat, a fost un brainstorming pe bune, apoi l-am aranjat puțin pe ici colea, după care l-am postat și am zis ”cum o vrea Dumnezeu” :)

de ”p...” da l-am folosit, pentru că există o realitate vulnerabilă, și mi-ar place să am curajul să scriu despre vulnerabilități, altfel nu poți fi poet,
cu părere de rău sau de bine, nu prea știu cum o fi, da nu am experiență cu vocabularul ăsta, :) într-o zi mi-am zis ” de vină e tata că nu a știut să înjure, chir a fost un țăran de-a binelea, mai suduia câteodată de ”nourul mamii lui”

Pe ”p...” nu am să-l numesc vocabular vulgar, da am să-i zic ” vocabular bogat”, :)
după ce te-am criticat într-un com mi-am dat seama că nu vocabularul e vulgar, ci timpurile trăite sunt așa, experiențe provocate de injustiție, furie, nesiguranța zilei, cauzate de abaterea de la ce poate odată era considerat normal a ajuns o vulgaritate care respiră ușor prin astfel de expresii, și într-un fel îi dă impresia omului că-l îl eliberează de tensiune, de confuzie, nesiguranță, sau siguranță, de furia injustiției, emoția neexprimată de teama unei neînțelegi, neacceptări, respingeri, pierderi, sau poate chiar îl ajută să se facă auzit, văzut, de aia in final mi-am zis ” nu am absolut nici-un drept să critic sau să judec, cine și cum scrie sau cum se exprimă, este în puterea și dreptul fiecăruia să se exprime cum simte, în asta consistă puterea scrisului” ...
doar că eu încă caut, și da, este încă o teamă, deși până să încep a scrie mai în serios în rom credeam ”gata numai am teamă: am ridicat un munte, am meditat, am stat cuminte, am făcut tot ce a trebuit așa după carte,ca la carte ... da uite că nu este chiar așa de simplu, ...

Leonard Ancuța, nu-mi rămâne decât să zic, mă bucură mult steluța și sincer nu m-am așteptat la stele pentru scrierea de față. Îmi dau seama că stele astea mă pun la muncă silnică. De obicei nu mă dau bătută.

Sper, da, să ajing într-un spațiu unde chiar scriu ca un lunetist!

Mulțumesc de trecere și apreciere! Înseamnă mult pentru mine, și da realizez că mă pui la treabă! :)

CU mult spor pentru tine! ne citim! maria,
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !