Comentariile membrilor:

 =  poate
Ottilia Ardeleanu
[24.Nov.20 10:12]
chiar repetarea unor stări dă farmec scrierii tale pentru că, de fapt, urmează punct cu punct traseul cercului dintr-o viață care și ea se poate repeta sub alte forme, dar pe același traseu.
deși textul imprimă tristețea celor nefăcute, neduse la un sfârșit agreabil, totuși, finalul are acea revelație a faptului de a te putea reîntâlni în același punct și relua de acolo de unde pare a se fi terminat prea devreme.
ciclicitatea lucrurilor, cred eu, e punctul forte al textului!

 =  ciclicitatea lucrurilor
Caragata Cristiana Oana
[24.Nov.20 11:42]
Otilia, multumesc mult pentru trecere si pentru semnul lasat! Ma bucura nespus prezenta ta! Da, cred in ciclicitatea lucrurilor si in faptul ca nu exista o finalitate cu adevarat - iar asta e un gand care de multe ori imi aduce liniste. Putem sa ne reintalni in acelasi punct, in viata asta sau in altele si sa reluam povestile nescrise.

Cu prietenie!

 =  Alegem între asertivități și negații
razvan rachieriu
[24.Nov.20 16:24]
„Alegem” între asertivitățile cu pro-uri în ele și negațiile ce conțin non-urile, „dăm sens lui da și lui nu”, poate „regretăm” ceea ce am întreprins și ceea ce am spus și este prea tardiv ca ceea ce „a rămas nespus” să îl aducem în prezent.

 =  proza-poezie-personala
Carmen Sorescu
[25.Nov.20 04:36]
Probabil că textul a fost scris sub formă de proză, asta se vede că după fiecare vers care are punct urmează altul cu majusculă, și ai tastat doar enter să aliniezi sub formă de poem. Dar încadrarea la personale salvează această mică ghidușie inteligentă. Cred că ai stofă de proză, scrii cursiv și profund, analitic.

 =  proza-poezie
Caragata Cristiana Oana
[25.Nov.20 09:50]
Carmen, multumesc pentru trecere! Textul a fost scris ca poezie din prima, majuscula dupa punct este doar o alegere personala de redactare. Dar ma bucur ca ai observat, pentru ca mi-a trecut prin minte sa il public sub forma de proza dupa ce l-am terminat, mai ales ca "scrisoarea" originala era in format de proza. Asa scriam preponderent atunci, dar am migrat usor-usor, mai mult sau mai putin cu succes, spre poezie.

Cu prietenie!

 =  alegeri
Caragata Cristiana Oana
[25.Nov.20 09:58]
Razvan, multumesc pentru semn! Cred ca sunt destul de putine lucruri care se intampla din hazard si sunt defapt alegerile pe care le facem, mai mult sau mai putin constienti, cele care ne duc spre deznodamanturi diferite. Sigur ca pentru unele lucruri este prea tarziu, dar altele nu se pierd niciodata, cum ar fi anumite conexiuni. Problema vine cand alegem sa vedem sau nu, sa pastram sau sa lasam sa se piarda.

Cu prietenie!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !