Comentariile membrilor:

 =  parere
Claudiu Tosa
[16.Nov.20 02:10]
Cam prea multa liniste in subsolul acestui text care la mine cel putin a ajuns intr-o forma diferita fata de cea care in general poemele imi spun ceva. Pe alocuri, datorita unor repetitii dar si prin prisma unor descrieri foarte detaliate, imi creaza impresia unei incantatii (probabil datorita acelui *fi-ț-ar*) dar si a unui tablou in culori mate. Descrierile despre care vorbesc sunt insa o extensie a sensibilitatii, nevoia de a scoate in evidenta imagini care vorbesc si care nu sunt de sine statatoare, ci parte a unui areal mobil si plin de simboluri subliminale. Cred ca e o "reusita" si nu o incercare de poetizare, mie personal mi-a placut foarte mult, in special a doua jumatate a textului alaturi de final.

 =  Claudiu,
Iulia Elize
[16.Nov.20 09:23]
Pentru cuvintele foarte frumoase, îți mulțumesc cât de mult, pentru că este, așa e, despre sensibilitate și un anumit discurs ”da silva” și de apropriere. Părerea mea este că un text poate fi (și) atipic, nu e musai ca decantarea unei idei prin clarificare, precizare, reluare, să fie poate un punct nevralgic, ci din contră. E aiurea să numeri conotațiile pe o idee și să le tot cuantifici, zicând că e un flow textual. Când poate e o explicare sau o îmbogățire sensuală, prin care e musai să reiei ce ai început să spui.

În rest, am avut o anumită stare când am scris, pe care ai remarcat-o și tu. Pe care mi-aș dori să o mai experimentez, când scriu. Spunând ”experimentez”, mă refer de fapt la lucrul cu textul, la fel e și o ”încercare de poetizare”, vreau să spun mai mult că lucrez literar având în minte ceva, gen intreprind un experiment, îl fac, observând cum îmi iese și stau în lucru pe text. E așadar o încercare de poetizare, lucrând efectiv. Poate mulți nu au în minte asta, să scrie și să experimenteze, scriind, să exploateze și să încarce idei. În schimb, eu da. Experimentez. Și nu cred că sunt singură(a).

Îți mulțumesc, încă o dată, din suflet, pentru semnul de lectură! Te mai aștept, să treci! :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !