Comentariile membrilor:

+ .
emilian valeriu pal
[05.May.20 13:01]
Din punctul meu de vedere o zicere consistentă și naturală, lucidă, fără dramatisme inutile și fără convulsii prea personale. Acel „doar cei care-și alintă întunericul vor supraviețui” m-a cucerit, e un poem în sine.

 =  *
george avram
[05.May.20 13:19]
Da, deși am abuzat un pic, intenționat, de adjective, mă bucur că nu sună prea dramatic/patetic. Mulțumesc.

+ Despre visul din care pleci...
enea gela
[05.May.20 20:18]
Este unul dintre cele mai frumoase texte pe care le-am citit în ultimul timp aici. Are acel discurs și acea doză a metaforei ce susțin mesajul și-l slujesc fără ostentație. M-a cucerit pretextul de la care comunicarea se face printr-un ”interpus”, anume, ”Odrasla noastră”. Felicitări și stea!

 =  *
george avram
[05.May.20 23:13]
Da, uneori poezia se lasă scrisă mai bine decât de obicei, e mai mult meritul ei până la urmă. Vă mulțumesc, mă bucur că v-a găsit și v-a atins.

 =  subcriu!
adrian rentea
[06.May.20 09:04]
"doar cei ce-și alintă întunericul vor supraviețui" e un poem în sine, îți rămâne pe retină (ca-n reclama aceea tembelă) încercând să-l vizualizezi

 =  *
george avram
[06.May.20 12:36]
Fiecare vers ar trebui să fie un poem în sine, din păcate prea rar se întâmplă să fie așa. Îmi pare bine că versul ăsta rămâne imprimat, mulțumesc.

+ da, e misto
dorin cozan
[07.May.20 14:55]
e misto ca discurs, luate separat unele chestii nu ar tine. dar e un text rotund, cu tonalitate identica de sus pana jos si-mi place aceasta asumare a parasirii, autentica si egala cu sine.

 =  *
george avram
[07.May.20 22:49]
Unele versuri chiar sunt scrise separat, la câteva zile distanță, abia apoi mi s-a legat totul. Așa că mă bucur că poemul se vede din afară rotund și că transmite până la capăt. Mulțumesc.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !