Comentariile membrilor:

 =  pe alocuri
Ștefan Petrea
[22.Apr.20 17:55]
subtil,
pe de alta "verde-n față"
gnomicul tău e de așezat într-o carte "de căpătâi"...

Aș citi-o în toate zilele mele lăsate Adevărului...

 =  Ștefan
razvan rachieriu
[23.Apr.20 15:49]
Ștefan
Aș face blazon din comentariul tău, l-aș așeza în caleidoscopul zilelor proprii, pentru a mă bucura de el și a-mi întări încrederea în potențialul creativ.
Că sunt recunoscător e puțin spus.

 =  Lumina - „densitatea cea mai ușoară”
Maria Elena Chindea
[25.Apr.20 20:48]
Sunt de acord că „veselia încastrată solid și stabil în om” este forța care ne schimbă uluitor modul de interacțiune și felul cum pășim în lumea la care noi suntem cocreatori, indiferent cât conștientizăm sau nu acest atribut! Eu sunt un martor - exemplu al acestei axiome! În 2000 eram 98% legumă, nu pe graniță, aproape trecută „dincolo” și până n-am adăugat acest ingredient felului cum mă raportam la mine și la univers, n-am ieșit din carcera bolii și-a neputințelor! De-atunci nu contenesc să proclam că pentru a deschide ochii dimineții, nu avem nevoie decât de două lucruri: să ne punem pupila de privit minuni și zâmbetul ecuator, și întreaga perspectivă asupra identității noastre adevărate se schimbă! Ca cocreatori ai lumii, depinde doar de noi să accesăm puteri urieșești, pe care logica identității pământești le ignoră! Fratele nostru Iisus ne este exemplu și cred că ar trebui să-l comemorăm urmându-i pașii și cunoscând adevărul ce ne va elibera asumându-ne identitatea de fii ai luminii! Atunci am lucra cu puterile Tatălui nu cu cele ale Omului!.
Iar vremurile acestea de astăzi, sunt un bun ogor de experimentat!
Și eu, ca și Ștefan, aș citi cartea!
Suntem ceea ce ne propunem să fim, acceptăm, și urnim energiile în microuniversul lăuntric, parte și întreg a Totului!
Maria.

 =  Maria
razvan rachieriu
[27.Apr.20 15:05]
Maria
Artiștii își propun să creeze în lăuntru lumi spirituale ale căror configurații se materializează în creații, căci artiștii au în plus față de vulg o ființă gnomică care îi ajută să acceseze profundul, esotericul și spiritualitatea.
Apreciez fecunditatea comentariului prin care se mișcă somptuos și grațios inflorescențele de idei și sunt recunoscător pentru timpul dedicat creației personale.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !