Comentariile membrilor:

+ Recitesc
Ottilia Ardeleanu
[05.Jan.20 10:13]
poezia ta încărcată de amar și amintiri triste, bine condusă liric lăsând emoția și tristețea să-și facă de cap. Finalul este răvășitor.

Aprecierile mele, Gela.
Un An Nou cu zâmbete și bucurii!

 =  =
enea gela
[05.Jan.20 16:46]
Mulțumesc adminilor pentru recomandare și ție, Otti, pentru cuvintele frumoase. Nu am trecut prin așa o experiență, totul e ficțiune și mă bucur că v-am convins.

 =  tulburator
Victor Țarină
[05.Jan.20 22:57]
Ceva trebuie sa fi fost adevarat pt ca e prea tulburator. Poate gandul ca vor mai fi ocazii legat de o alta situatie.Un cele din urma nu are importanta cat timp poezia convinge.

An nou fericit!

 =  Adevăr
enea gela
[06.Jan.20 12:37]
D-le Victor Țarină, nu am nicio fotografie alături de tatăl meu (din alte motive) și, poate, de la o experiență de viață se ajunge la artă, așa cum recunoștea și Liviu Rebreanu, vorbind despre romanul ”Pădurea spânzuraților”.
An bun să aveți!

 =  subscriu...
adrian rentea
[06.Jan.20 15:48]
...comentariului d-lui Victor, de-a dreptul tulburător. Cu atât mai mult cu cât nu cu mult timp înainte să citesc poezia m-a sunat tata, să mă întrebe ce mai fac. Ca de obicei am răspuns cu "bine, tu?" după care nu am mai găsit ce să ne zicem. În consecință, vorbim rar și puțin, la telefon sau când suntem unul lângă altul. Astfel că nu o dată m-am întrebat când voi fi pus în situația descrisă în poezie (ferice de d-voastră că e doar ipotetică) aș avea atunci ce să-i spun, îi voi vorbi, deși nu voi mai avea cui?

 =  Imposibila întoarcere
Ella Poenaru
[12.Jan.20 14:55]
Tulburător, excepțional text, trece prin cititor ca un curent, trăim în fiecare vers senzația de inefabil și de pierdere a unui sentiment major, irecuperabil, iar la sfârșit rămânem cu imaginea unei sfâșieri interioare și cu premoniția că nu, nu vor mai fi ocazii...

 =  Cu sau fără fotografii...
enea gela
[12.Jan.20 18:35]
Ella Poenaru, Adrian Rentea, mă bucur că v-am trezit anumite emoții. E ”recompensa” unui scriitor, cea mai frumoasă, de altfel!

 =  nu prea
Cătălin Al DOAMNEI
[08.Feb.20 06:46]
speranta, da, ocazii, mai putin...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !