Comentariile membrilor:

 =  Mi-a plăcut mult de tot!
Daniela Luminita Teleoaca
[04.Oct.19 00:40]
Imaginile mele preferate rămân:

soarele care răsare undeva lângă peretele casei
păsările proaspăt trezite ieşind din copac
contele vremii

Efect remarcabil / garantat acel "c-ai plecat" din final!

 =  Daniela,
Iulia Elize
[04.Oct.19 15:12]
Acest poem s-a vrut a fi, în primul rând, un joc și un exercițiu. În genere, după cum știi, Daniela, scriu mai amplu. Se mai întâmplă, câteodată, și altceva, poetul se mai joacă, mai exersează, chiar și în vers scurt.

Și, dacă te-ai prins, în jocul meu, ca într-un dans, și, dacă ți-a plăcut, înseamnă, atunci, că totul este foarte bine.

Am văzut, în alt topic, că îți lansezi cărțile, îți doresc mult, mult succes! Și eu mi-aș fi dorit mai multă expunere și mai multă deschidere, în general, dar nu am avut șansa. Nișarea, deschiderea și expunerea, în mediile de vânzare, sunt prost administrate în țara noastră, România. Probabil, cu referire la propria persoană, ar fi trebuit să mă nasc în altă țară și să scriu în altă limbă. Și să obțin premii literare, altundeva, decât aici, să se genereze, probabil, cultură în altă limbă, decât româna. Cu referire la mine, sunt dezamăgită. Nu că asta ar conta foarte mult, pentru schimbarea faptelor care nu se întâmplă, pe la noi...

Cu sinceritate,

Iulia

Ps: Îți țin pumnii!!!!! Îți doresc scriere onestă, și multă recunoaștere meritorie!


 =  Dragă Iulia,
Daniela Luminita Teleoaca
[04.Oct.19 22:52]
ai perfectă dreptate,... din păcate. Înţeleg starea resimţită de tine. Trebuie însă... să treci peste dezamăgire, atâta vreme cât poemele tale sunt deosebit de sensibile, de profunde, de adevărate! Nu se va aşeza prea uşor timpul peste ele! Şi, da, am intrat în jocul tău, ca de atâtea alte ori, de altfel. Şi la mine se încinge câte un joc similar. După mai mulţi ani de scris, pot spune că, în cazul meu, există două tipuri de poeme, în funcţie de imboldul iniţial generator. Unele vin aşa dintr-o ispită a jocului, pe care nu mi-o pot domoli decât scriind, altele, dintr-o stare ca de plâns, starea în care ai maxima receptivitate / deschidere faţă de tot ceea ce te înconjoară, aşa ca şi cum ai vedea (motivat) în străfundul lucrurilor şi întâmplărilor.

Îţi multumesc mult pentru toate gândurile bune,
Cu prietenie luminoasă, DL

 =  ...
Iulia Elize
[05.Oct.19 00:13]
Mulțumesc mult, Daniela!!! Mulțumesc că ai revenit! Te mai aștept, (și cu alte ocazii de joc poetic!)

Cu aceeași prietenie,

Iulia
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !