Comentariile membrilor:

+ felicitări,
Ottilia Ardeleanu
[22.Jun.19 09:19]
dragă Iulia, o carte este un efort, dar înseamnă stări, trăiri, nopți albe și nu numai. Tu vii deja cu o trilogie, ceea ce înseamnă și mai multă dăruire.
Drum frumos cărților tale și să aibă mulți cititori!

Succes în continuare!

 =  - dragă Ottilia, -
Iulia Elize
[22.Jun.19 15:02]
Mulțumesc, Ottilia! A fost un efort substanțial, așa este. Acea dăruire te face până la urmă, ca om, ca scriitor, să continui. Până la urmă, țelurile sunt doar niște ținte așezate sus, aproape vagi, atâta timp cât dăruirea este motorul. Ceea ce impulsionează cu adevărat către creație. Mi-a făcut plăcere să lucrez la cărțile acestea...

+ femeia din noapte...
Teodor Dume
[22.Jun.19 18:28]
"poezia, zic eu, dă o culoare fiecărui volum, și o stare, exprimată pentru femeia din noapte, urmărită prin poezie."

Sincere Felicitări,Iulia!


 =  d-lui Teodor Dume
Iulia Elize
[22.Jun.19 21:59]
Mulțumesc, d-le Teodor Dume, încă îmi citesc materialele (și, mărturisesc, realizarea este minunată, și mă laud, pentru că dacă nu mă laud, așa nu spun că sufăr de falsă modestie) sunt foarte mulțumită, și cred că orice autor, uneori, trăiește același sentiment de împlinire! Cum ați trăit și dvs.!

Mulțumesc din suflet!


 =  Sincere felicitări, Iulia!
Daniela Luminita Teleoaca
[23.Jun.19 19:26]
Mă bucur nespus! Te citesc în continuare!

Admir şi apreciez delicateţea, melancolia arhetipalului, valorificarea arhaicului, situarea în autentic, "potrivirea" de minune a cuvintelor de către o sensibilitate aparte, deosebită! Într-un cuvânt, Sufletul Frumos!

Călătorie minunată în continuare!

Cu Prietenie maximă, D.

 =  Cele trei volume
nicolae tomescu
[23.Jun.19 23:20]
nu pot fi decât rezultatul unei munci asidue, a unei munci care a îmbinat nesomnul unor nopți cu trăiri personale dar, cred eu, și venite dintr-o inspirație ajutată de harul poetic al autoarei.
Îi urez autoarei ca fluturii-cărți, porniți de la ea, să ajungă pe mâinile unor oameni care înțeleg și apreciază Poezia. Și să i se adeverească spusele cu privire la viitorul cărților.

 =  iulia elize
Ștefan Petrea
[24.Jun.19 10:33]
este poezista care, precum Tyly, nu se autosisifică...
știu, muntele e greu, îl încerc de multă vreme
dar, spre rușinea mea, vorba unui coleg,
doar mă tângâi...

Te-aș ruga, dragă Iulia, a-mi spune cum pot "pune mâna" pe carte,
respectiv pe cărți...

Drum lung fie Trilogiei tale, în care sunt sigur că voi găsi
sufletul tău frumos...!

 =  *
Iulia Elize
[24.Jun.19 11:37]
D-le Nicolae Tomescu, așa este, e un drum greu, a scrie 14 ani, și până la trei volume de poezie. În sine însuși, și în sine, omul ține eforturile, toate. Și rezultatul ar fi putut fi mai amplu, aprecierea. Lacrimile, din efort, metaforic vorbind, sunt în pagini. Și ele ar fi trebuit apreciate mai mult. Pentru că sunt muncite, e Poezie!


Ștefan, din păcate ce am eu sunt numărate și limitate, din păcate nu am găsit o Editură supra-cotată care să mă ajute să scot altceva, decât selectiv. Eu tot aștept să dea buzna Editurile foarte mari, și să ajung în foarte multe librării... Având în vedere că au fost loturi de câte 3 cărți, a ieșit un produs limitat. Cam nișat.

Mulțumesc, domnilor stimați, pentru trecere și frumoasele cuvinte!

 =  Daniela...
Iulia Elize
[24.Jun.19 13:34]
Daniela, mulțumesc! Acum am văzut comentariul tău... Da, e de menținut arhaicul, arhetipalul și glasul propriu, în ceea ce faci, ca scriitor. Și asta mereu. Eu mai am o carte de balade, pe care vreau să o reeditez cu semnificative plusări, în anul care vine, pentru că despre baladesc se poate spune mult, și e inepuizbil, și cere. Acolo, la balade, în cazul lor, s-ar putea spune despre arhaic, arhetipal și autenticitate... Dar până la anul mai e ceva, un parfum de flori de pretutindeni, care să ne inspire! Salutări magnoliilor tale!


Mulțumesc pentru susținere!

 =  Cu privire la cărți, Trilogie,
Iulia Elize
[06.Sep.20 16:01]
Ștefan Petrea, Mai am (în posesiune) cărți, dacă dorești, amintire din minunata culegere de texte (de la 2005-2019, citire.) Adică Trilogia. Te aștept cu un mail, ca să vorbim.

Domnule Tomescu,

Poate Trilogia va ajunge și la Dvs. (dacă tot vă trimit proza respectivă (romanul.), vă pot expedia și Trilogia.) Cu considerație față de oamenii interesați de strădania și acribia (personal) investită! Ca să spun așa, noi, scriitorii, în general, așteptăm mai multă vâlvă (în mediile de cultură) atenție, sprijin, dar mai ales librării, ONG-uri, dar nu prea depinde de noi... Numai cartea... Numai cartea (mereu) depinde... Ceea ce conține ea, cantitatea de ”cultură” din ea... (Dinspre, (mult) ”străduitoriul” autor... V-o trimit și Dumneavoastră cu drag, la soroc (După ce iese ultima mea peripeție și ”aventură”.)


Am revenit, pentru că am considerat să nu las niciun cititor dezamăgit (dacă cumva este interesat de cărțile mele de poezie. Din păcate cărțile mele ies în tiraje selective, aștept, în general și mereu, pe cineva (editorial, cu suport de knowhow sau de relații publice ONG (dacă este o persoană binevoitoare! cu ajutor bun. Pentru că, în cazul cărții de nișă, autorul nu se poate descurca de unul singur... )

Cu bine! :) Să ne citim cu aceeași prietenie întru LITERĂ!!! De ce oare nu se sprijină mai mult Literatura, ci meciurile de fotbal?! (Năcazul scriitorului...)


Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !