Comentariile membrilor:

 =  Am citit cu o bucurie imensă acest articol!
Daniela Luminita Teleoaca
[06.Jun.19 06:12]
Dragă Doamnă Ottilia Ardeleanu,
Primiţi mulţumirile mele cele mai luminoase!
Încântată pentru empatie, pentru tot Sufletul pus la bătaie!

Cu prietenie maximă, D.

 =  Daniela, cu drag,
Ottilia Ardeleanu
[06.Jun.19 15:41]
cu drag!

+ Dumnezeu rupe zilnic din sine...
Teodor Dume
[06.Jun.19 17:27]
cu mare drag și sincere felicitări
pentru Daniela Luminița Teleoaca,autoarea volumului prefațat de Ottilia ardeleanu. Citesc cu interes fiecare postare chiar dacă nu las semn.
Și chiar așa:"Pe un fundal al sentimentului evlaviei și al sacralității, poezia Danielei are temperamentul de a ridiculiza cu finețe realitatea care se surpă, dar și tăria de a înfrunta cotidianul Nimic, omniprezentul Nimic: rămânerea în Nimic!/ Dumnezeu face Dragoste"
mulțumiri,ca de fiecare dată, Ottiliei Ardeleanu care,de fapt,este o minirampă de lansare a cărților prietenilor poeziei,și ai noștri,firește.
stimă și considerație amândurora!
cu sinceritate,
t.dume,

 =  Dragă Domnule Teodor Dume,
Daniela Luminita Teleoaca
[07.Jun.19 07:17]
primiţi mulţumirile mele luminoase, alături de bucuria adăpării dintr-un izvor comun, apt de a ne păstra aproape de Dumnezeu şi, implicit, în noi înşine! Mă surprind adesea exclamând... mai ales în ultima vreme [ei, dar ce-i aia... "ultima"... , când mereu se iveşte câte un... început?!]: Slavă Domnului că există cuvintele!! Nu ştiu! Să fie o lipsă de oameni?! Nu-i bai! Dacă prin Cuvinte ne întâlnim cu Dumnezeu, atunci nu ne putem tângui în niciun caz de nefericire!


Cu prietenie maximă şi bucurie, D.

+ Felicitari
Carmen Sorescu
[08.Jun.19 07:03]
Salut și eu acest volum de poezie. Și mie poezia Danielei mi se pare că e plină de viață, în sensul învolburată, iese din matcă și caută, și ca să rămân în cadrul acvatic, simt că poemele ei sunt niște pești la mal cu ochii mari care caută să iasă pe uscat și să se verticalizeze. La fel, tot timpul simt că există o mică - amplă alunecare în spiritualitate, această îmbinare corp-suflet trimite dincolo de bariera umană. Felicitări poetei și Ottiliei.

 =  Carmen, Teodor,
Ottilia Ardeleanu
[08.Jun.19 10:04]
vă mulțumesc mult pentru semnele voastre și alăturarea generoasă acestui demers despre poezia Danielei Teleoacă. Mă bucur că și vouă vă place ceea ce scrie Daniela. Ea este pe un drum frumos și îi urez în continuare succes!

 =  Mulţumirile mele luminoase şi afectuoase, dragă Carmen!
Daniela Luminita Teleoaca
[08.Jun.19 15:49]
... şi adaug, deloc redundant, sincera mea gratitudine pentru a mă fi încurajat ab initio pe Calea revelatorie-fascinantă a Cuvântului! Într-o lume aşa de pragmatică [sau cum?!], un astfel de demers / dialog ar putea părea o copilărie / naivitate, DAR nu asta este lumea cea adevărată, ci Cealaltă! Să ne ţinem, deci, de ea! Cu convingere! Cu frumuseţe! Cât se poate de natural!

Cu Prietenie maximă, DL
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !