Comentariile membrilor:

 =  *
marin badea
[18.Apr.19 16:39]
- Reguli de bază, de ortografie şi punctuaţie:
a. Este permisă atât utilizarea ortografiei cu â din a, cât şi cea cu î din i. Folosirea diacriticelor este obligatorie. Diacriticele sunt obligatorii pentru ambele variante de scriere. Textele fără diacritice vor fi "refuzate pentru corectură" sau încadrate la atelier, indiferent de nivelul de acces al autorului.
b. Se va pune obligatoriu spaţiu după fiecare semn de punctuaţie, cu excepţia sfârşitului de paragraf unde se va folosi ENTER. Nu se pune spaţiu înainte de semnele de punctuaţie cu excepţia semnelor de citat, care se folosesc "în mod specific".
c. Nu este permisă utilizarea majusculelor pentru cuvinte sau propoziţii întregi. Nu vor fi aprobate textele care nu au titlul înscris în câmpul special destinat acestuia.
- Recomandări pentru înscrierea de texte:
d. Nu introduceţi mai mult de trei texte de aceeaşi natură pe zi. În cazul în care introduceţi masiv texte în site, riscaţi ca textele să ajungă "exilate" temporar în pagina voastră de autor, indiferent de nivelul de acces.
e. Evitaţi să faceţi comentarii la propriile texte, cu excepţia cazurilor în care aveţi informaţii sau răspunsuri relevante de oferit. Evitaţi comentariile de genul "Mulţumesc pentru păreri!", "Te mai aştept.", "Îmi place mult ce faci!".

Citiți, vă rog, regulile acestui site:
http://www.poezie.ro/includes/index.php#rules
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !