Comentariile membrilor:

 =  Nu pot decât să dau dreptate
nicolae tomescu
[09.Nov.18 11:32]
doamnei Mihaela Rascu atunci când afirmă că reconfortant este cuvântul cel mai potrivit a descrie stilul îmbrățișat atât în rândurile romanului „Ecouri de mandolină” cât și în celelalte scrieri pe care Viorel Darie le-a oferit cu generozitate și curățenie sufletească cititorilor.
Este reconfortantă lectura textelor dlui Darie și pentru că știe să îmbine cu măiestrie descrierile de natură cu activitatea oamenilor. Mi s-a părut remarcabilă descrierea Nilului din Povestiri creștine sau a Mării Nordului în Valdenzii din Piemont, a insulelor grecești din Adoris și Kromia, sau aici, în Ecouri de mandolină ploaia și ceața din Golful Liguriei dar și frumusețea locurilor luminate de soarele generos după îndepărtarea ploii.
Îl felicit pe autor pentru această nouă creație și pe doamna Rascu pentru prezentare.

Ar fi fost bine, cred, să fie înserată în text și coperta cărții care se potrivește atât de bine textului

 =  Sunt recunoacător
Viorel Darie
[09.Nov.18 12:43]

Sunt recunoscător atât Doamnei Mihaela Rașcu, cât si Domnului NIcolae Tomescu pentru binevoitoarele, reconfortantele aprecieri asupra ultimei mele cătți, Ecouri de mandolină, dar și asupra descriilor din celelalte cărți publicate mai demult.

Ce pot să adaug în plus față de aprecierele dumnealor, decăt să aduc multe mulțumiri pentru citirea cărții și pentru redactarea recenziei, respectiv comentariului. Parcă simt imboldul să continui să scriu noi cărți în aceiași manieră, sau chiar cu mai mult stil, în viitor, dacă se poate.

Cu stimă

Viorel Darie

 =  mulțumesc pentru completare
Mihaela Rascu
[19.Nov.18 13:48]
M-a bucurat completarea d-lui Nicolae Tomescu, așa cum mă bucură de fiecare dată când o pietricică aruncată în lac (a se citi o carte oferită din suflet cititorilor) nu se duce la fund fără să facă valuri. Cu recunoștință, M.R.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !