Comentariile membrilor:

 =  complet
Simion Cozmescu
[14.Feb.18 10:04]
Ottilia, mulțumesc. Ai sintetizat, concretizat temele, temerile, termenii și stările, laitmotivele scrierii mele fără cusur, omisiune. E o recenzie completă, acesta sunt acum, m-ai ajutat și în propria-mi definire și poziționare. Încă o dată, mulțumesc, faci ceva minunat, util în același timp. Aș spune și greu, dar din scrierea ta răzbate pasiunea, plăcerea citirii, înțelegerii și trăirii, analizei ulterioare; e ceva natural, preporent dobândirii prin experiență. Incursiunile tale în critica literară cresc, mi se par tot mai consistente și la obiect.

 =  cred că
Ottilia Ardeleanu
[15.Feb.18 17:52]
versurile duc la o concluzie. și iată, iese ce a ieșit!

mulțumesc și eu pentru cuvinte. important este că timpul nu trece în zadar!
important este că oamenii citesc!

+ sincere felicitări
Teodor Dume
[15.Feb.18 20:48]
Felicit autorul cărții pe care-l susțin în demersul său poetic. Un autor bun care dovedește perseverență și mult tact în toate scrierile sale.La mai multe cărți, Simioane!
mulțumesc Ottiliei Ardeleanu pentru modul în care pătrunde în mijlocul cuvântului susținând fiecare autor de carte,indiferent de vârstă, dar cu precădere întinde o mână tinerelor talente.

cu sinceritate,

 =  mulțumesc
Simion Cozmescu
[16.Feb.18 09:57]
Mulțumesc, domnule Dume! Nu știu dacă vor mai fi multe cărți, deocamdată stau și îmi trag sufletul. Sau sufletul meu își trage trupul.

 =  mulțumesc și eu,
Ottilia Ardeleanu
[16.Feb.18 22:13]
din inimă, Teo!

 =  vă mulțumesc
Ottilia Ardeleanu
[23.Mar.18 16:28]
pentru recomandare.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !