Comentariile membrilor:

+ Îndelungul Voiaj al Dorului
Ioan-Mircea Popovici
[26.Apr.17 08:57]
Se simte altfel la mare. Alți oameni, alt soare. De unde, cum ar spune Domnul Avocat, pe cale de consecință, altă lumină-n inimă, Altă Poezie. Dăruire și Poezie.

"de fiecare dată mă întorc/ (pierdută de mine)/ în casa sufletului tău/ ca într-un dom al cuvintelor/ îmi reamintesc iubirea/ îngenunchind/ las lacrimii drum liber/ spre eternitate/... / îmi ești trup atât de poezie/ încât îngerii fac semnul crucii/ atunci când iți apropii buzele/ de dorințele din inima mea/ gânguresc porumbeii/ înaintea zborului cu inelul iubirii/ legat de aripi"

Felicitări Mihaela! Felicitări Ottilia! Mâna Poetului, Ochiul Pictorului, Visul Pescărușului, Nodurile Năvodului și toate, la un loc, Îndelungul Voiaj al Dorului.

 =  Vă mulțumesc,
Ottilia Ardeleanu
[26.Apr.17 16:01]
domnule Ioan-Mircea Popovici, pentru comentariul cald venit dinspre mare!

Articolul de față a fost prezentat la lansarea cărții, în prezența unui public numeros, prieteni de agonia, scriitori, jurnaliști, critici. A fost aplaudat și remarcat, ceea ce mă face să cred că oamenii nu au uitat poezia, că oamenii se alătură evenimentelor culturale și uneori fac parte integrantă.

mulțumesc (cum mulțumește brizei aerul fierbinte al verii) editorului care a recomandat aceste text.

onorată!

+ De la poetă la poetă
Gârda Petru Ioan
[28.Apr.17 07:35]
Am cunoscut-o pe Mihaela Meravei în 2014 la Mizil, când a câștigat Marele Premiu ”George Ranetti” (390 de concurenți). Știu că este plină de talent și de sensibilitate, așa cum o arată și versurile citate aici. Plină de talent și de sensibilitate este și autoarea acestui articol, atent documentat, deși scris cu sufletul.
Mult succes, multă inspirație, amândurora!

 =  cu mulțumiri, Nelu,
Ottilia Ardeleanu
[28.Apr.17 20:54]
din acest suflet așa cum este el, după cum spui. mă onorează cu atât mai mult cu cât aceste cuvinte vin de la un maestru!

+ De citit
Liviu-Ioan Muresan
[02.May.17 19:36]
E bine că se mai face recenzie de carte. Doamna Ottilia Ardeleanu este omul lucrului bine făcut. Se vede că citește cu atenție și încearcă să transmită cît mai mult pentru a-l face curios pe eventualul cititor. De asemenea știe să citeze lucrurile esențiale. Cu siguranță prezentarea și-a atins obiectivul.

 =  mulțumesc,
Ottilia Ardeleanu
[06.May.17 21:28]
Liviu, pentru observații și concluzii.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !