Comentariile membrilor:

 =  plus
Valeriu D.G. Barbu
[05.Dec.16 16:29]
de fiecare dată când Cristina aranjează astfel de montaj, sunt onorat să particip, la urmă iese o bijuterie... felicitări
mesajul final este ceva rotund care urcă pe spirală și este ...pozitivism, noblețe și sensibilitate

 =  Felicitări!
Daniela Luminita Teleoaca
[05.Dec.16 17:01]
O Bucurie imensă cât o... Copilărie mi-au oferit poemele și imaginile care le însoțesc atât de inspirat! (cadoul perfect pentru... oricine de un Moș Nicolae darnic și bun, care, copilărindu-se, a „uitat”... nuielușa...). Mulțumiri pentru această oază de veșncie și puritate! Cu prietenie, D.

 =  Copilărie, bucurie
Cristina Rusu
[05.Dec.16 19:54]
Valeriu,

Îți mulțumesc că ai participat și ai lăsat un semn aici. Ești un prieten bun și eu prețuiesc prietenia ta

Luminița,

Mă bucur tare mult că ți-a plăcut ce am lucrat noi aici. Ești drăguță că ai lăsat un semn. Chihiro Iwasaki a fost o maestră care a iubit deopotrivă copiii dar și arta cu care a încîntat așa mulți oameni. Cu aceeași prietenie, bia

 =  ... poate...
Daniela Luminita Teleoaca
[05.Dec.16 20:26]
... va fi trecut la... off... acest mesaj, dar mă încumet, totuși, să mărturisesc faptul că deja am imprimat pagina / paginile de mai sus și le adaug, în chip de cadou, la pachețelul ce va fi strecurat de însăși mâna lui Moș Nicolae în... cizmulițele, pregătite deja de .. 1 săptămână, ale... fetiței mele!!

 =  Încă o realizare deosebită
Maria Tirenescu
[05.Dec.16 23:44]
Mă bucur că am fost prezentă cu două haikuuri la această operă de artă! Sunt picturi, acuarele deosebit de frumoase. Sunt poezii în diferite stiluri. Ansamblul e reușit. A fost o activitate la care toți au participat cu drag.

Mi-a plăcut ansamblul, mi-au plăcut părțile. Sunt deosebit de binevenite informațiile în legătură cu activitatea pictoriței, artistei Chihiro Iwasaki.

Am difuzat partea cu care am contribuit eu, dar am dat și informații în legătură cu întregul articol. A fost apreciat și de persoane care nu mai citeau de mult timp ceea ce se publică aici.

Sper să mai am ocazia să particip la astfel de acțiuni!

Cu drag, Maria

 =  Bucurie!
Mihaela Roxana Boboc
[06.Dec.16 08:13]
A fost o încântare să lucrez la acest proiect. Mă așteptam la ceva frumos, întrucât îi cunosc pe cei care sunt alături de inima Cristinei. Sunt poeți de o sensibilitate aparte.
Cu toată dragostea, pentru copilul din noi!
Mihaela

 =  bucurie senină
tincuta horonceanu bernevic
[06.Dec.16 11:35]
Câtă bucurie senină și caldă răzbate din aceste pagini! Poeme caline și aducătoare de pace și echilibru, într-o zi atât de specială, alăturate imaginilor inocente, un montaj realizat de Cristina Rusu, neobosită în a se preocupa de frumos.
Mă bucur că am făcut parte din proiect!

La mulți ani celor ce știu să rămână copii!

 =  Chihiro Iwasaki și munca ei în slujba binelui
Cristina Rusu
[06.Dec.16 13:07]
Luminița,

Sper să îi placă acuarelele fetiței tale. Eu voi merge zilele următoare la o grădiniță unde voi pune pe tablă fotografiile și voi citi versurile. Copiii sînt juriul cel mai exigent! Au o inteligență remarcabilă. Chihiro și-a pictat băiețelul, iar multe dintre acuarele sînt cu chipurile copiilor pe care i-a cunoscut printre vecini, prieteni etc.

Maria,

Mulțumim de poeme și intervenție

Mihaela,

Cred că ai fost pe temă, ca să zic așa, tu ai copii, scrii poezii și pictezi. Uite că aici ai fost în elementul tău. Mulțumesc că ai venit cu noi. Ai lucrat un poem foarte frumos.

Tincuța,

Mi-am dorit foarte mult să o celebrăm pe Chihiro Iwasaki. Ea a militat toată viața aducînd bucurie copiilor. A ținut aproape mereu și cu fundația „Totto”, înființată chiar de Tetsuko Kuroyanagi, cu care a colaborat în multe rînduri la cărțile pentru copii. A strîns bani pentru copiii afectați de război dar și pentru cei săraci, a vîndut multe din desenele ei iar banii i-a investit în școlile din țările sărace. Toată viața ei a muncit neobosit să facă bine. Cred că urmările războiului au avut un impact atît de puternic în ființa ei și de aceea și-a dăruit munca copiilor de pretutindeni. A murit de cancer la ficat, la 56 de ani. Ziarele vremii au scris că oboseala dar și ceea ce folosea ca materiale pentru pictat au dus la această boală. Pe ea trebuie să o aplaudăm. Aceasta este munca adevărată pusă în slujba vieții unor suflete nevinovate. O respect foarte mult și îmi place absolut tot ce a lucrat. Ei i-am dedicat în primul rînd această pagină și apoi copiilor de pretutindeni care trebuie să se bucure în pace de copilărie.
Mulțumesc Tincuța dragă că ai venit alături de noi și pentru cuvintele lăsate aici.

cu prietenie, bia

 =  Draga Bia,
Ioana Geier
[06.Dec.16 15:34]
"Juriul cel mai exigent", copiii, sper sa se bucure de acest proiect special, dar si de imbratisarile noastre, cautatorii tai devotati de cuvinte potrivite pentru a lasa semne, sub alte semne...
Iti multumesc ca ne chemi sa lasam amprente pe astfel de clipe!

Liebe Grüße!

joana

 =  mulțumesc
Cristina Rusu
[06.Dec.16 21:33]
Mă bucur că ai venit alături de noi Joana. Văd că în ultima vreme ai multă energie creatoare.
Mulțumesc și pentru comentariu.

cu prietenie, bia

 =  De moș Nicolae
Irina Lazar
[07.Dec.16 13:52]
Onorată să particip la un asemenea proiect și lângă asemenea oameni. Vă mulțumesc și eu :)

 =  onorată
Dorina Șișu
[07.Dec.16 16:27]
și bucuroasă de invitație!
felicitări, Cristina, pentru deosebitele tale proiecte! sunt sigură că acest evantai de poezii, alături de superbele picturi semnate de Chihiro Iwasaki, vor bucura inimile sincere ale copiilor.
felicitări autorilor prezenți împreună cu urarea Sărbători fericite cu pace!

 =  sărbători în bucurie
Cristina Rusu
[07.Dec.16 17:46]
Irina

Mulțumesc că ai venit alături de noi și că ai lăsat cîteva cuvinte de suflet aici.

Dorina,

Te felicit pentru poem. Foarte frumos și chiar interesant cum ai abordat tema din ochii privitorului și al creatorului. Mulțumesc pentru liniștea care ai adus-o. Ssst, să privim împreună și să nu tulburăm nimic din poveste.

cu prietenie, bia
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !