Comentariile membrilor:

 =  poveste de fermecat cititorii
Mihaela Rascu
[02.Aug.16 10:43]
Am listat fiecare parte, voi aduna întreaga poveste pentru a le-o citi copiilor de la clubul "Magia cărților". Scenele delicate sunt deliciul fetițelor și aduc zâmbete strâmbe pe buzele băieților care preferă scenele dure. Această lucrare are toate ingredientele pentru a fermeca micii cititori, fie ei fetițe sau băieței.

 =  Mulțumiri Doamnei MIhaela Rascu
Viorel Darie
[02.Aug.16 11:21]

Nu m-am gândit că acest roman este, de fapt, pe înțelesul copiilor. E o carte pe înțelesul cui vrea să trăiască povestiri despre locuri îndepărtate, frumusețe, vrednicie. Și iubire fără margini. Partea mai tumultoasă a romanului de abia de acum începe.

Va mulțumesc Doamna Mihaela Rascu, autoarea atâtor basme strălucite, ca ați ajuns la concluzia că această carte este pentru copii foarte dotați, copii iubitori de acțiuni inedite, palpitante, cu situații neprevăzute.

M-a emoționat faptul ca listați fiecare episod, mai am câteva exemplare din carte, îmi scrieți adresa și vă trimit prin poștă o carte, in plic. Sau puteți descărca cartea de pe site-ul meu vioreldarie.ro la rubrica Creații literare, undeva mai jos în pagină unde este lista cărților mele în format PDF.

Cu prețuire

Viorel Darie
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !